Hva er en elev tillatelse?

December 1

Hva er en elev tillatelse?

Innhenting av en elev tillatelse er første skritt for å få et førerkort for mange tenåringer i USA. Hva er en elev tillatelse, og hvorfor tenåringer trenger å få en før de kan kjøre?

Geografi

Deltakerens tillatelser er underlagt staten i stedet for føderal lov i USA. Dette betyr at restriksjoner og retningslinjer for elevenes tillatelser kan være forskjellige fra stat til stat. Selv om du har en elev tillater i én stat, kan du fortsatt være kvalifisert i andre stater.

Funksjoner

Deltakerens tillatelser har vanligvis en aldersgrense. Noen stater tillater lærendes tillatelser for folk så unge som 14 år gammel, men de fleste statene krever en driver være enten 15-16 år for å få en elev tillatelse. Deltakerens tillatelser har også andre krav, som har foreldre, verge eller lisensiert sjåfør i bilen mens personen med deltakerens tillatelse kjører. Det kan også være begrensninger på antallet timer en person med en elev tillatelse tillates å kjøre.

Funksjonen

Deltakerens tillatelser er ment å hjelpe en ung eller ny driver lære å kjøre under veiledning av en mer erfaren sjåfør. For mange unge sjåfører er det første trinnet krevde for å få et begrenset eller nonrestricted førerkort.

Tidsramme

Noen land krever en ny driver å ha en elev tillatelse for en viss tid før hun kan søke om førerkort. I noen tilfeller må en ny driver også føre en logg over antall timer drevet og oppfyller et minimalt antall timer før du søker et førerkort.

Advarsel

Bryte lovene som styrer lærendes tillatelser i staten kan føre til forsinkelser i å få førerkort, ytterligere restriksjoner blir lagt til din tillatelse, eller selv arrestasjon og bøter. Hvis du har spørsmål angående deltakerens tillatelser i staten, kan du ringe Institutt for motorkjøretøyer for avklaring.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com