Hvordan å sprette en bil

September 3

Hvis mens du kjører ut av dealership i nye turen, du sprette så grovt som du forlater setet for et øyeblikk, så du kanskje ikke så begeistret. Så igjen, kan du bli overlykkelig. Gjør en bil returmeldingen ikke bare over fortauskanter, men også som det går nedover gaten har lenge vært en av de urbane spillene engasjert i av hip-hoppers og andre spillere.

Instruksjoner

• Rev opp motoren mens den er i nøytral og du får noen ganger en hoppende effekt. Få passasjerene å hoppe opp og ned mens sakte på vei ned en gate vil også opprette noen spretter. Noen spill i en bil ikke kan spesielt utstyrt for det formålet, men skade bilen. I stedet bilen.

• Installere hydrauliske støtdempere på bilen. Siden tidlig på 1950-tallet ble denne kjepphest først populært med gate bil drivere. Det er den vanligste måten å spille spretter bil, slik popularisert av low-riders.

• La din vanlige sjokk gå og ikke erstatte dem som du føler spenningen brukervennligheten. Jo tregere går du, jo større returmeldingen du kan få fra turen. Løs sjokk vil tillate deg å sprette veldig lett, ennå betydelig. Du ikke skrape bunnen av bilen på veien, men fortsatt få litt spille i returmeldingen.

• Kjøp kilder som sette bilen din lavere i bakken. De må være fullstendig og ikke endret eller klippe kilder; du har det moro spille spretter spill men ikke ødelegge bilen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com