Hvordan angi sperrefunksjoner for iPhone App Store

September 18

Med iPhone kapasitet til å hjelpe deg å nyte media uansett hvor du er, var det bare et tidsspørsmål før tvilsom materiale gjort sin vei til iPhone. Jeg er sikker det brakt glede for noen mennesker, men hvis du er en forelder som kjøpte en iPhone eller iPod Touch for barnet ditt til jul, dagen du så apps tilbyr bilder av "hot sexy jenter" kjennetegnet rett ved "Bejeweled" og "Tap Tap Revenge" sannsynligvis snudde hvite som ark. Og på toppen av, for den lengste tiden det ikke var noe foreldre kan gjøre med det. Ingen ekte foreldrekontroll eksisterte for iPhone. Men med iPhone OS3, har Apple rettet noen urett og sette kontrollen tilbake i hendene på foreldre. Her vil jeg vise deg hvordan du konfigurerer sperrefunksjoner for iPhone AppStore.

Instruksjoner

• Gå til Innstillinger > Generelt > restriksjoner på iPhone.

Trykk på knappen "Aktiver begrensninger" øverst på siden.

Angi et 4-sifret passord. Kontroller at det ikke er noe barnet kan lett gjette som en bursdag. (Det er synd du ikke kan gjøre bokstaver og tall. Et 4-sifret tall kan lett bli sprakk av en flittig 10-år gammel med et par gratis timer på hendene.)

Bla ned til bunnen av siden og velg "Apps." Du kan angi alle slags restriksjoner som blokkerer Safari eller YouTube, men for denne opplæringen vi fokuserer på App Store.

Trykk på en alder og en hake vises ved siden av. Blokkerte tidene vil være i rødt.

På siden programmer vil du se innstillingene som tilsvarer alder. Hver iPhone App utvikler kreves for å tilordne en til deres app og dette hvor du velger en maksimal aldersgrense for programmer som dette iPhone kan laste ned. Du vil merke at nå alt er tillatt.

* Merk: Hvis målet ditt er å blokkere "sexy girl" apps, 12 + er ikke nok. Du må gå ned til minst 9 + (du kan også blokkere installere apps sammen).

Nå som aldersgrensen er satt, vil forsøk på å laste ned programmer med en høyere aldersgrense bli blokkert. Det er viktig å forstå at søk ikke er blokkert. Hvis et søk gjøres på ordet "sexy", er alle apps fortsatt vises i resultatene. Men på app beskrivelse knappen å kjøpe/installere er grå ut og noen bilder forhåndsvisning app er ikke synlige.

Trykk på "Rapporter et Problem" knappen nederst på siden apps beskrivelse og la Apple nå hva som skjer hvis du finner et støtende program som har gått gjennom klassifiseringssystemet. Den har et valg for "dette programmet er støtende."

Fjerne ikonet App Store sammen ved å bytte alternativet "Installere Apps" av på siden begrensninger hvis aldersgrenser ikke er sterk nok for deg. Deretter kan du bare installere apps for barna i stedet for å ha dem gjøre det.

Tips og advarsler

  • Hvis barnet sprekk koden og synes hell-bent kjempe deg hvert skritt av veien, husk at du kan alltid sjekke App Kjøp iTunes-konto brukes for iPhone å se hva de er opp til. Til slutt, den beste tingen å gjøre er alltid snakke med barna.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com