Hvordan får en Låsesmed inn i en bil?

February 27

Oversikt

Den slanke Jim

En av de vanligste verktøyene for å åpne låst bildører er verktøyet Slim Jim eller låsing. En er en lang, tynn stripe av metall. ca 2 til 4 cm bred; Det er Slim Jims tilgjengelig for mange forskjellige bilmodeller og gjør. En settes mellom vær stripping og passasjer døren vinduet; det brukes til å fange lås stangen. Lås stangen behandles nøye før den vender og dermed låser døren.

Slim Jims anbefales ikke for bruk på bilene produsert etter 1992 fordi det kan være en rekke forskjellige funksjon i dører som kan bli skadet. I tillegg har mange nyere biler innebygd forsvar mot den slanke Jim, som barriere blokker nederst i vinduet som hindrer innsetting av et verktøy for låsing. Slim Jims bør derfor bare brukes av erfarne fagfolk.

Wire hengeren

En annen populær metoden innebærer bruk av en wire kleshenger. Hengeren er rettet med krok slutten intakt og brukes på en måte som ligner den slanke Jim. Hengeren settes mellom vær stripping og passasjer døren og når pin ligger, hengeren er forsiktig trakk opp til låse døra. Det kan være en svært tidkrevende og frustrerende metode fordi pin kan være vanskelig å finne.

Kile teknikken

På grunn av upålitelighet av den slanke Jim, mange Cookiene benytter en annen metode som involverer bruk av plast kiler og 3 til 4 fot solid måle wire. En kile bør være så lite mens andre kan også være en døren stopper. Kiler som er solid plast fungerer best. Ledningen er rett med en 90-graders vinkel ca en halv tomme fra slutten og noe gummiaktig, som en strikk, pakket rundt spissen.

I stedet for å sette inn koblingen mellom vær stripping og vinduet døren, innebærer denne metoden å sette inn en ledning i siden av bilen døren. Den lille plast kilen settes inn i gapet på enten topp- eller side av der dør og kroppen møtes. Dette gjør en liten åpning for den større kilen. Den større kilen skaper en åpning for å settes. Wire brukes til å finne og utløse på låse-knappen innenfor døren; gummi spissen kan locksmith å få tak på knappen. Erfarne Låsesmeder kan låse opp bilen på bare noen minutter med denne metoden.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com