DIY bil til naturgass

December 25

DIY bil til naturgass

Naturgass biler opererer på alternative drivstoffer som slipper mindre skadelige biprodukter enn deres fossile. Alternative drivstoff biler er mye dyrere enn vanlige biler, men konverteringen kits er tilgjengelig på markedet i dag med alt du trenger å gjøre konverteringen inkludert. Konvertere en bil til naturgass koster mellom $10.000 og $12.000 forhånd, fra datoen for utgivelsen, men kutt tilbringer hvor forbruker på gass i halvparten. Konsultere en ekspert før du begynner konverteringen; Det er en god idé å ha en erfaren person veilede deg som du gjør konverteringen.

Instruksjoner

• Kontroller at det er verdt å konvertere bilen til naturgass. Eldre biler er vanligvis ikke verdt det fordi du vil gjøre konverteringen til ut av kjøretøyet. Kontroller at naturgass er tilgjengelig i ditt område, ellers må du ta ekstra forholdsregler for å kjøpe den.

• Kontroller at bilen er i god form gasstanker, trykkregulator, høytrykks rør klemmer og andre deler. Kontroller tennplugger, tennpluggen kabler, kontaktpunkter, kondensator, tenningen coil, tenning plate og distributør å sikre at motor tenningssystemet vil fungere riktig.

• Kontroller at bilbatteriet er i stand til å gi ut 12 volt strøm. Kontroller at forgasser systemet er feilfri og fungerer riktig. Hvis noen av disse delene ikke fungerer riktig, ikke fortsette installasjonen uten å reparere disse delene, fordi pakken ikke vil fungere korrekt.

• Kontroller at kit har alt av følgende deler: Trykk regulator (redusering), gass/luft blandebatteri (eller elektronisk drivstoffet injektoren), oss fylle ventil, høytrykks linjer, oss tank og ventil, brann varmebestandig slange med maksimal gass flyt innstilt, bensin/oss Valgbryter, manometer og oppvarming systemet emulator. Disse delene varierer etter kit, så sørg for at alle delene i din Brukerhåndbok er inkludert.

• Knytte trykkregulatoren, gjør at støttebraketten er fast bestemt på en flat overflate i kroppen av bilen. Kontroller at det er vinkelrett retning kjøretøyet beveger seg, og plassert i et område hvor det vil være synlig når manometer er festet. Fastsette manometer for trykkregulatoren.

• Følg instruksjonene for å feste gass og vent linjene til regulator. Prosessen for dette varierer med hvert sett. Koble gass/luft blandebatteri i et sted nær regulator slik at gassen ikke trenger å kjøre ned en lang linje når du starter.

• Installere fylling ventilen mens så langt fra bilbatteriet som mulig for å unngå brann eller gnister. Hvis mulig, plass det nær regulator slik at manometer kan overvåke fylling trykket. Kontroller at ventilen er montert tett slik at det ikke flytte eller løsne med motor bevegelse av bilen.

• Installere høyt trykk røret ved å feste en ende til fylling ventilen og kjører det til at reducer. Lag en løkke i rørsystemet hver gang du trenger å snu det rundt et hjørne, og kontroller at det er minst én loop i rørsystemet.

• Bruk plast eller metall klemmer for å koble rørene til et sted i bilen kroppen slik at de ikke klaff rundt. Kontroller at ingen varme henger ned under bilen. Kjøre rørene fra fylling ventilen og legge til en modulbasert på sylinderen. Se bruksanvisningen for kit å se hvilke riktig montering.

• Kjøre rørene stammen av bilen på samme side som fylling ventilen, eksos og motor.

• Bolt klammeparentesene for oss tanker i bagasjerommet på et sted hvor de vil ta minimal plass. Ventilene på tankene og kontroller at de er stramme (de fleste kits kommer med ventilene forhåndsinstallert). Montere tankene i parentes. De bør passe stramt og ikke kunne skyve rundt.

• Kjør rørene mellom sylindere hvis du bruker et kit som har mer enn én. Lag en løkke i rørsystemet til å absorbere vibrasjoner og et hjørne som rørene gjør.

• Instruksjonene er inkludert i utstyret til installere gass/oss Valgbryter, kontrollsystem og varmesystem. Installasjonsprosessen for disse delene varierer. Den eksisterende varmesystem kan endres i de fleste biler å arbeide med oss-installasjonen.

• Plass ventilasjon posen i kit på ventilasjon munnstykket på tank ventilen. Feste ventilasjon tuben til høytrykk rørene. Lukk ventilasjon posen og legge et stykke rør til andre munnstykket på tanken. Sikker med metall klemmer i kit.

• Plasser blandebatteri i sin egen plass og koble den til brann resistent slangen med gass flyt justering festet. Plass blandebatteri så nær som mulig til trykkregulatoren, slik at slangen strekker seg over minst mulig avstanden.

• Se etter noen ekstra komponenter og følg instruksjonene for å installere dem. De fleste kits kommer med en pamflett med instruksjoner for testing og innstilling ditt nye system. Teste og justere systemet, og teste den igjen før du kjører.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com