Hvordan å bruke en Flash-stasjon som RAM

May 6

Hvis datamaskinen virker treg, og du har allerede gått gjennom sørge for det er ingen virus, spyware eller adware på systemet, kan det være fordi systemet trenger mer RAM. RAM er det kortsiktige minnet på datamaskinen. Det fungerer med prosessoren til å multi-oppgave. RAM kan enkelt legges til systemet hvis du ikke allerede er på maksimum for hovedkortet, og du har spor. Men kan RAM få dyr, og selv når du maks hovedkortet må du kanskje mer. Bruke en flash-stasjon som RAM er en rask, enkel og billigere måte å øke minnet.

Instruksjoner

1 Sett inn flash-enheten i en USB-port. Hvis du har Autospill-aktivert, det bør være et alternativ i menyen som vises som sier, "Hastighet opp min System" som vil tillate deg å sette i stand ReadyBoost.

2 Klikk på "ReadyBoost"-kategorien.

3 For å bruk hel glimtet kjøre for å øke RAM, klikker du "Dediker denne enheten til ReadyBoost."

4 Bruke mindre enn hele flash-enheten for ReadyBoost, klikker "Bruk denne enheten" og Flytt glidebryteren til avstanden du vil bruke.

5 Klikk "OK".

6 Høyreklikk stasjonsbokstaven, og velg egenskaper.

7 Se etter kategorien ReadyBoost, og velge den.

8 Se etter aktivere flashdisk som RAM, og tildele mengden plass på stasjonen du ønsker å bruke som RAM. Husk at de fleste systemer maks ut på 4GB RAM. Så hvis du har en stasjon som er større enn, eller 2GB RAM allerede, du trenger å huske denne begrensningen for å hindre skade på systemet.

Tips og advarsler

  • ReadyBoost er bare tilgjengelig i Windows Vista og Windows 7.
  • Du bør kjøre minst 512MB innebygd RAM før ved hjelp av ReadyBoost.
  • Flash-minne hjelper RAM, men det er ikke den samme typen minne som RAM, og kan forventes å kjøre litt tregere.
  • Ikke stole på dette som din minneoppgradering lang fordi den ikke kan ta plassen til virkelige RAM; du bør oppgradere til virkelige RAM sticks så snart som mulig eller oppgradere hovedkortet hvis du ikke kan oppgradere RAM.
  • ReadyBoost effekten ikke data på flash-enheten.
  • For ReadyBoost å arbeide effektivt, bør du ha minst 1GB ledig plass på flash-enheten.
  • Hvis du ikke ser alternativet for å bruke readyboost, oppfyller ikke flashdisk minimum lese hastighet/data overføringshastighet som RAM. Når det gjelder å velge en glimtet kjøre å bruke som RAM, se på spesifikasjonene før du kjøper den for å se om det er ReadyBoost kompatibel.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com