Hvordan du oppgraderer kjernen gratis

August 14

Oppgradering og oppdatering funksjoner på datamaskinen er nødvendig å holde programmer kjører problemfritt og har nyeste på fingertuppene. Du lurer kanskje på hvordan du oppgraderer programvare som Corel gratis. Freeware ringvirkninger av Corel programvare er tilgjengelig for nedlasting som kan utføre mange av de samme funksjonene som Corel programvare tilbyr, men ofte er det ingen erstatning for offisielle Corel programvaren. Du kan laste ned programvaren fra webområdet Corel eller kjøpe den fra en lokal butikk, men finne rabatter og rabatter vil hjelpe du oppgradere uten slippe en rekke deig.

Instruksjoner

1 Kontrollere versjonen av programvaren for øyeblikket er installert på datamaskinen. Hvis du bare ønsker å legge til nye funksjoner til en full programvare sett, kan du bare trenger en oppdatering. Disse oppdateringene inneholder hurtigreparasjoner for feil og effektivitet problemer i tidligere produksjoner av programvare, mens du trenger en oppgradering hvis du ønsker for å installere neste full programvare settet som er tilgjengelig for dette produktet (se ressurser).

2 Gå til din lokale elektronikkbutikk datamaskinen programvare eller bla gjennom deres online katalog etter noen salgsfremmende kuponger tilgjengelig for store.

3 Skriv ned pris tilbud og noen øyeblikk oppført for oppgradere programvaren du trenger. Finn et elektronisk merke nettsted og se etter rabattkuponger til elektroniske butikken med programvaren. Ofte online rabatter for produkter er en større andel av enn i butikken rabatt (se ressurser).

4 Kjøpe programvaren når du har bestemt på en bestilling plass. Åpne pakken og installere programvaren som instruert. Finn rabatt mottaket inkludert i instruksjon pakken.

5 Fyll ut skjemaet og gå tilbake i posten eller inndata informasjon på nettet. Rabatt tilbud kombinert med rabatter i-butikk, eller online kan jevne ut til der du får oppgraderingen gratis.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com