Hvordan gjør jeg dekker et helikopter sete?

July 26

Hvordan gjør jeg dekker et helikopter sete?

De fleste setene tilgjengelig for en egendefinert chopper motorsykkel er litt mer enn en bart metall sete panne, krever chopper byggmester pad og dekker setet seg. Et bredt utvalg av materialer kan brukes til å fylle setet pannen, som åpen celle skum og støtabsorberende gel inserts, men marine-grade vinyl er fortsatt mest populært på grunn av sin brukervennlighet og lave kostnader. Dekker sete med vinyl er ganske enkel, men forventer å bruke minst en time å dekke setet riktig.

Instruksjoner

• Bore hull langs sete pan's perimeter med en elektrisk drill og en 1/8†drill litt. Space hullene 1 tomme fra kanten av setet kjelen og minst 1 tomme fra hverandre.

• Pad sete kjelen med skum polstring av ditt valg. Lå skummet over sete pannen og klippe det å forme med store taggete kniv. Forme skum behov med en elektrisk fleks. Fjern skummet fra Setebunnen. Spray toppen av sete pannen og bunnen av skum med kontakt limet. At limet å takle opp minst to minutter. Plasser skummet på plass pannen og trykk ned på det godt i 30 sekunder til å sette limet. La den selvklebende kur for minst to timer.

• Spray toppen av setets skumgummipolster med kontakt limet. At limet å takle opp minst to minutter. Sted vinyl regnearket i en elektrisk tørketrommel. Angi tørketrommel på det laveste innstillingen og la den kjøre minst fem minutter å varme vinyl.

• Lå varmet vinyl over setet. Trekk vinyl tett rundt Setebunnen. Dra en del av vinyl over ett sete pan's hull. Dytte et lite hull gjennom vinyl med pin. Sette inn en 1/8-tommers nagle gjennom vinyl og inn til sete pan's hull. Fest klinke og vinyl til sete pannen med en klinke pistol. Trekk vinyl arket tett mot sete og gjenta, sikre vinyl med nagler mens du arbeider rundt Setebunnen.

• Avskåret overflødig vinyl fra setet kjelen med saks.

Tips og advarsler

  • Holde vinyl trukket stramt å hindre den fra å flytte rundt på setet mens riding.
  • Varm vinyl med hårføner å det strekke over vanskelige områder av Setebunnen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com