Hvordan du Wire utgangen på stereohodetelefoner

January 18

Hvordan du Wire utgangen på stereohodetelefoner

Input på stereo hodetelefoner er gjennomført gjennom en tips, ring og ermet kontakt - TRS for kort, som bruker tre ledninger til å overføre signalet. Ved splittelsen i hodetelefoner ledningen der den enkle kabelen deler for å gå til separate øretelefonene, felles ledningen er delt mellom venstre og høyre kanal og dedikert venstre og høyre ledningene går til sine respektive øretelefoner. Hver øretelefon har en positiv sammenheng og en felles eller negativ forbindelse som fullfører den elektriske kretsen.

Instruksjoner

• Fjerne de siste halv tommen isolasjon fra ledninger. Ledningene som bærer lyden farges og det blir kobber bakken ledninger med ingen isolasjon. Vanligvis røde ledningen vil gå til den høyre øretelefonen og den grønne ledningen går til venstre ørepluggen, men hver hodetelefon produsent er forskjellig. Den eneste måten er å være sikker på å se forbindelser på kontakten. Tips forbindelsen går til venstre ørepluggen og ring forbindelsen går til høyre øreplugg. Ermet tilkoblingen er delt bakken som går til begge øretelefonene.

• Klipp 2-tommers deler av varme-shrink rør og skyv det over hodetelefoner ledningen.

• Hold spissen-ledningen til positiv terminalen på venstre ørepluggen. Ta det med loddebolt til både ledningen og terminal er varmt. Trykk på forbindelse til loddetråd til en dråpe smelter av. Fjerne både loddetinn og jern. Gjenta for ermet-wire på den negative terminalen på venstre ørepluggen.

• Lodding ring-ledningen til positiv terminalen til den høyre øretelefonen og ermet-ledningen til den negative terminalen til den høyre øretelefonen.

• Skyv varme-shrink slangen over loddet tilkoblinger og forminske dem ved hjelp av varme pistolen.

Tips og advarsler

  • Test tilkoblingene før lodding ved å berøre bare ledningen til terminalene mens jack er koblet til en spiller lydkilden. En sang med sterke venstre høyre differensiering er nyttig for å bestemme hvilke wire går til som øreplugg.
  • Noen hodetelefon ledninger har en nesten-klar akryl isolasjon. Dette kan fjernes ved brenning med en lettere eller lommelykt.
  • Bruk loddetråd til slutten av ledningene og la den avkjøles og deretter holde loddebolt til terminalen og touch pre loddet wire til terminalen. På den måten ikke trenger du en lodding stå eller en hjelper å holde tre ting på en gang.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com