Klassisk bil viser i Tampa, Florida

January 30

Klassisk bil viser i Tampa, Florida

Tampa, Florida spiller vertskap for flere klassisk bil show. Området har attraktive og behagelig Vær året rundt, som lar ytre hendelser selv i vintermånedene. En rekke klassiske biler fra hele verden er også delvis permanent utstilt som en del av Tampa Bay Automobile Museum samling.

Spesialitet Car viser

Mustang Club i Tampa har en årlig bil viser på Museum of Science og industri. Showet er åpent for alle Ford biler og lastebiler som Shelbys eller Mustangs. Rabatt er tilgjengelig for pre-registrering. Det er ingen rabatter for dag-til-viser registranter. Rekke priser skje som grunnlegger Award og Sponsor valg. Hver kategori av biler har også sin egen spesialitet priser.

Universitetet Chevrolet holder University Chevrolet alle Chevy bil og lastebil viser en gang i året. Over 100 klassiske Chevrolets slå for hendelsen. Tampa Bay klassiske Chevy Club er en affiliate som bringer i mange biler gjennom sitt medlemskap.

Ukentlige arrangementer

Ukentlig sammenkomster for de som elsker klassiske biler er også en del av Tampa bil samfunnet. Disse hendelsene er en stor punkt-av-oppføring for nybegynnere på jakt etter en introduksjon til verden av klassiske biler.

Cruisin på the River skjer hver onsdag på Ricks på The River Marina Bar Grille. Klassiske biler, muskel biler, gaten stenger og tilpassede biler er alle på skjermen etter pre-show gaten cruising til spillested. Drink-kuponger er tilgjengelig for alle deltakerne. People's Choice Award vinnerne motta et gavekort.

Tampa Bay antikke bilen knytte organiserer visning av klassiske biler, hot rods, unike biler og lastebiler hver tirsdag kveld på biff n riste restaurant. Det er ingen gebyr for registrering. Deltakere kan få dør premier i tillegg til et trofé.

Clearwater viser

Clearwater i Florida er rundt 22 miles fra Tampa, men har også flere bil hendelser for entusiaster. Landskapet High School sponsorer en bil viser i skolens Sørøst parkeringsplass som en fordel for landet videregående skole Band. Den årlige begivenheten er åpen for alle bilen fabrikater og modeller. Noen priser for deltakere inkluderer Best of Show, beste motor og beste malingen. Pre-registrering rabatter er tilgjengelige helt frem til showet.

Den nasjonale Aviation Academy årlige Car Show skjer årlig på National Aviation Academy. Denne hendelsen er en fordel for handel med ungdomsvarer Diabetes Foundation og inngang er gratis for publikum. Kjendis dommere stemme for ulike tildele kategorier. Motorsykler er og biler høydepunktene på arrangementet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com