Dekk perle tetting verktøy

June 12

Dekk perle tetting verktøy

Den raskeste måten å forsegle perlen på en rim er å bruke et dekk endre maskin, men det er ikke alltid en valgmulighet. Den gode nyheten er at folk er å skifte dekk og tetting perlen hjemme i generasjoner, og har du sannsynligvis de fleste av det du trenger liggende garasjen. Det kan ta litt øvelse, men etter en eller to prøver, vil du begynne å se hvordan perlen er forseglet, og deretter dekk perlen vil komme i stedet.

Perle seter

En perle-seters er en spesiell gummi bøyle som passer over felgen og bistår i å fylle dekket med luft. Ved å fylle gapet mellom rim og dekk perle, holder perle-seters luften i mens dekk er oppblåst. Hvis du vil endre en masse dekk, vil du sannsynligvis trenger ikke å investere i en av disse.

Gummihammer

Sitteplasser perlen hindrer luft fra rømmer rundt kanten.

Som dekket er kunstig høy, hjelper slående sideveggen med en gummihammer jar perle nok å komme på plass. Før dekket holder luften, vil slående sideveggen ikke oppnå noe. Bruk hendene til å dytte eller trekke dekk perlen i posisjon til den begynner å holde luften.

Våt såpevann svamp

Bruk såpe svamp, fille eller pensel.

En mettet såpevann svamp gjør det enklere for perlen å skli inn i posisjon. Svampen reduserer friksjon når tørket rundt perle av dekket. Når det har delvis gled på felg, bør du kunne fullføre tetting perle ved å blåse dekket med luft.

Luftkompressor

Luftkompressorer er nyttig for mange grunner.

En god luftkompressor vil hjelpe. Bruke en kompressor med en lagertank, der du kan starte med en reserve press. Dette betyr at du kan overføre luft til dekket raskere, gjør det presse dekk perlen på plass på felgen.

Forgasser renere

En sprayboks Ether eller forgasser renere er en av de enkleste måtene å forsegle en dekk perle, men det innebærer tenne en liten eksplosjon. Spray helt rundt innsiden av dekket, rett innenfor perlen. Spray en linje langs dekket og kort avstand over bakken. Lyse sprayet stien, og dekk vil gjøre en plutselig "whoof" som gassen antenning og perlen er plutselig tvunget på plass på felgen. Blås Dekk med luft umiddelbart, eller du må kanskje gjenta prosessen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com