Hvordan få en avtale med Sprint

May 11

Hvis du har eller vurderer å bytte til Sprint for den trådløse tjenesten, tenke to ganger før du godtar vilkårene du ser på webområdet eller at din representant gir deg. Mange avtaler tilbys (enten annonsert eller ikke) for Sprint kunder som kan få deg en pause på telefoner, tjenester og andre funksjoner.

Instruksjoner

• Besøk en trådløs Sprint-forhandler eller to. Snakke med selgeren på hvert sted for en stund, og finne ut den beste avtalen er han i stand til å gi. Forklare nøyaktig hva du leter etter i tjenesten og hvor mye du er villig til eller kunne betale.

• Ikke kjøp i butikken---iallfall ikke ennå. Skriv ned alle opplysninger og sørg for å få til selgeren visittkort. Gi henne din e-postadresse i tilfelle hun kommer over et bedre tilbud.

• Utvikle en rapport med selgeren. Når det er høflig, ber hvis han ville være villig til å gi deg de tre siste sifrene i hans CID slik kan du dra nytte av alt pluss henvisning programmet. Dette programmet har spesialpris priser for venner og familie av ansatte, og Sprint annonserer at du kan lagre så mye som $840 per år ved hjelp av henvisning programmet. Du trenger den ansattes e-postadresse og tre siste numrene på hans CID.

• Angi CID og e-post fra Sprint rep på nettstedet (se ressurs).

• Sjekk "avtale" nettsteder som Slickdeals og Groupon for å se hva gjeldende avtaler er ute. Du kunne dra nytte av tidsbegrensede tilbud eller arbeidsgiver rabatt rabatt (noen ganger selv om ikke du er ansatt i en bestemt bedrift). Sjekk peer-salg nettsteder som eBay og Craigslist å se hvis du kan score en fin telefon uten heftig gebyret.

• Ringe Sprint direkte. Hvis du er en ny kunde, være hyggelig og be om noen spesielle tilbud kan ha for nye kunder. Nevne det ekstra som gamle operatør har gjort for deg å se om det vil matche tilbudet. Hvis du allerede er en Sprint kunde, diskutere et bedre tilbud du kan ha funnet med et annet selskap. Uttrykke at du ønsker å avbryte alle de nonrequired funksjonene lagt i planen, for eksempel meldinger eller tilbakeringingssignal toner, og spør om det har noen oppbevaring tilbud.

• Tar en endelig avgjørelse basert på all informasjon samlet sammen. Bestemme hvilken er det beste tilbudet for deg.

Tips og advarsler

  • Gå inn i butikken nær slutten av måneden, når reps er mest sannsynlig å være desperate etter oppdrag.
  • Hold detaljerte notater av alle tilbudene og som gjorde dem.
  • Hvis du høre om et tilbud, kan det skade for å spørre om du er kvalifisert. Hvis noen sier du ikke, kan du prøve å snakke med noen annen senere. Representanter har mye spillerom for hva det er tillatt å tilby, og det avhenger vanligvis på humøret og dag.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com