Hvordan installere 2 SIM-kort i 1 mobiltelefon

March 13

Hvordan installere 2 SIM-kort i 1 mobiltelefon

To SIM-kort i én telefon kan du ha både nettverk via en entall mobilenhet. Med to SIM-kort, kan du bruke den samme telefonen via to forskjellige nettverk. Dette tillater deg å dra nytte av ulike salg og tilbud knyttet til hvert nettverk. Du kan bare bruke ett nettverk gangen. men oppveier fordelene med to SIM-kort i en telefon kostnadene, som det er relativt enkelt å installere en dual SIM-kortholderen.

Instruksjoner

• Kjøpe en dual SIM-kortholderen. Det er flere tilgjengelige på markedet; imidlertid vil du være sikker på at du får en som ikke krever at du kutte SIM-kortet. Kutte SIM-kortet er en farlig ting å gjøre, som du kan ødelegge SIM-kortet i prosessen. Annet enn det tjene alle dobbelt SIM kortene samme formål på nøyaktig samme måte, så ikke føler seg presset til å kjøpe den dyreste på markedet.

• Sett inn en av dine to SIM-kort i en av sporene av dobbelt SIM-kortholderen akkurat som du ville for en vanlig entall SIM-kortholderen. Du må fjerne et klistremerke eller innpakning, som noen dual SIM-kortholdere har lim for å sikre SIM-kortet. Andre vil ha en liten bit av metall som du vil sette inn etter SIM-kortet for å holde det på plass. Sett inn andre SIM-kortet i det andre sporet på en lignende måte.

• Plass dual SIM-kortholderen inni telefonen ved å sette en side av holderen til den vanlige plassen til et SIM-kort. Avhengig av din dobbelt SIM-kortholderen vil du legge abonnenten vertikalt, betyr at du plasserer batteriet på begge SIM-kort, eller du må legge abonnenten vannrett. Hvis du trenger å gjøre sistnevnte, en side av holderen inn i det riktige sporet for et SIM-kort, Plasser batteriet på dette og da bare legger andre SIM-kortet på toppen av den. Dual SIM-kortholderen brytes rundt en side av batteriet.

• Slå mobiltelefon på. Etter en mappe eller alternativ med en tittel nær "Dual SIM Card" i telefonen. Dette finnes under "Verktøy"-delen av telefonen. Når du finner dette alternativet, vil det gi deg med et utvalg av enten to telefonnumrene eller to nettverk. Velg den du vil bruke på tiden. Telefonen mister signalet et øyeblikk mens bytte mellom nettverkene, men dette er helt normalt.

Tips og advarsler

  • Når prøver å finne dobbelt SIM kortene inne telefonen alternativer, er det mulig at du må angi telefonnumrene selv, blir presentert med dem. Sørg for å ha både telefonnumre skrevet ned eller minnet Hvis dette skjer.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com