Tips & råd om kald luftinntak for mottakere

February 22

Som en freeflow eksos og en lavere, stivere fjæring, en kald luftinntak system er ansett som en må ha av mange mennesker som er stemmingen deres biler å få mest makt fra dem. Men som makt-legge deler som kan installeres på en motor, kald luftinntak har sine plusser og minuser, og er også underlagt feilinformasjon.

Hva er en kald luftinntak?

Som navnet tilsier, en kald luftinntak er en enhet installert på inntaket av en motor, og den trekker i kald, tett luft. Luft, drivstoff og gnist er de tre viktigste ingrediensene som tillater en forbrenningsmotor motorer for å arbeide, og endret biler, alle tre av disse tingene er vanligvis økt. En kald luftinntak teoretisk legger hk ved å bringe tettere luft (fordi det er kjøligere) i motoren, som i sving combusts raskere og derfor legger mer makt. En kald luftinntak eller CAI, ligger nesten alltid nær fronten av bilen. Mange fjerne en av deres frontlykter eller kjøring lys og sted åpningen CAI der. Det er også støtfanger montert CAIs som trekker luft fra et hull i støtfangeren.

Hvordan en kald luftinntak påvirker ytelsen

Kald luftinntak kan øke hestekrefter i en motor, men noen har ubetydelig makt gevinster. Generelt kan hestekrefter gevinster fra CAIs variere fra to eller tre hestekrefter til så mye som 15 hk eller mer. De kan også øke gassresponsen, siden motoren blir mer luft, raskere. En annen egenskap av CAIS er en høyere motor, spesielt under akselerasjon som en kald luftinntak kan vise høyt inntak støy. Noen drivere som ekstra støy.

Ulemper

Det er noen ting å være klar over når det gjelder CAIs. Om inntak ligger et sted under bilen, kan den suge opp regn og vann hvis bilen er kjørt i våte forhold eller gjennom en dam. Hva vannet blir sugd opp vil ofte gå rett inn i motoren og skape motoren til hydrolock og igjen ødelegge motoren. Et annet potensielt problem med ettermarkedet CAIs er utilstrekkelig filtrering. Bilprodusenter går langt for å sikre at motorer som de gjør har riktig filtrering så overflødig skitt ikke blir til motoren. Hvis filteret på en CAI ikke er ordentlig lukket fra skitt og rusk, forkortes motorens levetid. Teoretisk CAIs returnerer lavere drivstofføkonomi, siden tettere air tar mer drivstoff å forbrenne, men dette er trolig ubetydelig i de fleste tilfeller.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com