Hvordan koble opp Trailer ledninger på min 2006 Durango

April 8

2006 Dodge Durango kom med flere motor alternativer, inkludert en V8 kan tauing tunge laster. Hvis du allerede har en trailer Hengerfeste på din Durango, så neste trinn er å legge en trailer knirkefritt ledningsnett. På denne måten kan du koble bremselysene på Durango med bremselysene på tilhengeren, holder både lovlige og trygt. Installere en trailer knirkefritt ledningsnett tar omtrent en time med de riktige verktøyene.

Instruksjoner

• Åpne luken på Dodge. Fjern plast klippene holde baklysene på plass med det flathead skrutrekker. Trekke baklysene av Durango, deretter koble selen fører inn til baklys og angi lysene til side.

• 4-polet slutten av trailer ledningsnett inn i hulrommet bak støtfangeren på førerens side baklys. Koble rød og brun selen fra tilhengeren ledningsnett i selen for Durango baklysene. Skyv hvite og grønne selen på at støtfanger hulrom, samt røde ledningen for strømmen også. Installere førerens side baklys ved å skyve den inn i kroppen, så skyve det hefte det sikker det på plass.

• Kjør selen under lastebilen, og hvite og grønne enden av selen opp gjennom støtfanger og under passasjer side baklys. Løsner den dobbeltsidig tapen på modulen trailer ledninger sele, og holde det til baksiden av støtfangeren støtte. Sikre 4-polet slutten av selen å Hengerfeste med zip bånd, samt noen slakk kabel i selen.

• Koble den hvite og grønne enden av ledningsnett i ledningsnettet fra passasjer side baklys med hendene. Koble den andre siden av selen til baksiden av passasjer side baklys. Installere passasjer side baklys ved å skyve den inn i kroppen, så skyve det hefte det sikker det på plass.

• Stripe 1/4 tommers av skjerming på 10-gauge ledningen inkludert med trailer ledninger sele kit med wire strippere. Crimp 10-gauge ledningen til røde ledningen på tilhengeren ledningsnett med wire-crimpers. Kjør 10-gauge ledningen ned lengden på lastebilen og opp og inn i motor-bukta, og pass på ikke å vikle ledningen rundt noen bevegelige suspensjon komponenter. Zip tie ledningen mot kroppen mulig.

• Fjerne en ende av sikringsholderen inkludert med kit med wire strippere. Koble én av gule rumpe koblingene inkludert i pakken til strippet nederst i sikringsholderen. Pop panseret, deretter Strip 1/4-tommers på slutten av 10-gauge ledningen med wire strippere. Crimp den andre enden av gule rumpe koblingen til 10-gauge ledningen med wire-crimpers.

• Fjerne positiv terminalen på batteriet med en åpne slutten fastnøkkel. Stripe 1/4-tommers på gjenværende slutten av sikringsholderen med wire strippere og crimp på ringen terminal fra kit med wire-crimpers. Koble ringen terminal til positive innlegg på batteriet med en åpne slutten fastnøkkel, deretter installere sikringen fra kit i sikringsholderen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com