Den beste måten å rense min Ford lastebil klut sete

December 8

Fra muddy klær til dyr og selv fastfood misforståelsen synes skitt, smuss og sauser å finne seg i duken av setene av Ford lastebil. Heldigvis finnes det måter å rengjøre innsiden av lastebilen.

Sjampo

Du kan vaske Ford lastebil klut plasser i en lignende som håret. Bland sjampo med vann og senke en svamp inn i boblende vann. Klem ut overflødig vann, og gni svamp i sirkulære bevegelser rundt klut sitteplasser. Du kan bruke en møbelstopping pensel for dette også. Skyll kluten med små mengder vann, så bruk en våt-tørr vac for å fjerne overflødig såpe og vann. Små bærbare våte-tørre støvsugere kan kjøpes hjemme forbedring butikker for 20-30 dollar.

Møbeltrekk renere

Du kan finne møbelstopping renhold spray i rengjøring midtgangen i en matbutikk. Dette spray kan brukes på sofaer og inne Ford lastebil. Det er også en lukt neutralizer, som holder lastebil lukter rent. Spray renere på klut setet og la det sitte i noen minutter. Bruke en håndholdt vakuum (det ikke trenger å være en våt-tørr vac) og fjern skum og skitt fra klut sitteplasser.

Vakuum og negler

Hvis stedet er ikke annet enn tørket skitt eller hår, trenger du ikke å bruke mye tid ved hjelp av møbeltrekk rengjøringsmidler eller sjampo. I stedet, gode gamle neglene bør være tilstrekkelig. Skrap av skitt med neglene (Hvis du ikke har lenge nok negler nøklene fungerer også). Når du har fjernet skitt kan du bruke noen vakuum skal suge opp løse partikler eller hår som kan være fastlåst til bilen (hund hår liker å holde seg til klut seter). Med rikelig press fra vakuum Ford bør lastebil seter være så god som ny.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com