Hvor å feilfri pongtonger på en båt

October 12

Hvor å feilfri pongtonger på en båt

Pontong båter har store rørformede tanker som støtter en hoveddekk på en marine fartøy. Båt pongtonger har solid lufttett konstruksjon, nesten alltid laget av aluminium. Noen pontong båter kan sitte i vannet i uker, eller noen ganger måneder når forankret eller fortøyd. Pontong tankene kan samle forurensninger - alt fra saltvann skorpe på alger, oksidasjon og sotete overflaten film. Pontong tanker kreves planlagt å hindre korrosjon og gjenopprette aluminiums naturlig glans. Alle pontong båt eier kan utføre sitt eget rengjøring og polering prosedyre ved hjelp av noen spesielle produkter og vedlikehold trinn.

Instruksjoner

• Trailer pontong båt, og ta det til et egnet arbeidssted som har en hageslange med en høytrykks dyse. Bruke en presenning for å dekke deler av dekk som har tre eller glassfiber konstruksjon for å beskytte disse områdene fra surt natur av rengjøringsprodukter. Bland en løsning av skroget rengjøring væske i en bøtte med varmt vann i henhold til instruksjonene fra produsenten av løsningen. Hvis du har en sprayboks renere, spray den på pontoon og la det stå i 5 minutter. Bruk en stor rengjøringsbørste for å skrubbe hver individuelle pontong, fjerne alle spor av algene, olje, oksidasjon, gjørme og hardt vann overflaten film.

• Skyll grundig med en høytrykks vannsprut. La pongtonger luften tørr, eller tørk dem med rene håndklær. Bruk aluminium renere i aerosol kan spray store deler av den pongtonger, begynner fra bunnen og sprøyting oppover. La kjemikaliene i aluminium renere skum opp og jobbe for 1 til 5 minutter, avhengig av alvorlighetsgraden av smuss, flekker og oksidasjon. Du kan røre renset med en rengjøring børste, men gjøre store deler om gangen og skyll. Du kan også skylle uten å bruke penselen, men står på trygg avstand å beskytte øynene eller bruke briller.

• Bruk rene håndklær til å tørke pongtonger tørr. Knytte en polering ball til en elektrisk drill motor. Don beskyttelsesbriller for å beskytte øynene. Bruke 4 eller 5 dråper av aluminium polsk direkte på polering ball og slå bore motor på. Kjør polering ballen over aluminium overflaten frem og klokken retning, med en langsom fart at den polske å absorbere inn i metallet. Øke hastigheten på drill motoren, og bruke litt mer press buff polsk til overflaten til du oppnå en skinne.

• Polsk store deler om gangen, og ta hyppige pauser. For best resultat bruk vannrett bevegelser og rette polering linjer. Tørk polert områdene med rene håndklær, fjerne alle synlige rester. For å fjerne noen varig eller tøff flekker som fortsatt forblir, rense området med spray-on aluminium renere, la det sette i 5 minutter, skrubbe med pensel og skyll grundig. Nytt polsk området og tørr med et håndkle.

• Plass en hydraulisk jack og tre blokker under hver pontong å løfte dem høyt nok for tilgang til bunnen deler ikke kan du nå. Bruk samme klargjøringsprosedyren å rengjøre og polere bunnen av pontongene til farten. Bruk pontoon renere, aluminium renere og polering sammensatte i samme sekvens.

Tips og advarsler

  • Hvis hendene er sensitiv, bruk et par hansker, spesielt når du bruker aluminium renere.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com