Sammenligning av pre-betalt mobiltelefon planer

July 29

Sammenligning av pre-betalt mobiltelefon planer

Hvis du har en dårlig kreditt score eller ikke vil signere en kontrakt, en forhåndsbetalt telefonen plan tilbyr mobiltelefontjenester uten kredittsjekk eller forpliktelse. Planene kan også være en god plass for de som bare ønsker en mobiltelefon for krisesituasjoner, eller sporadisk samtaler.

Månedlig planer

Med en månedlig plan betaler du en flat rate på forhånd for den kommende måneden bruk. Rimeligere planer kan også takle på en per-minutt i minutter du bruke snakker, mens andre planer tilbyr ubegrenset snakker og tekst bruk for den månedlige avgiften. Noen planer gir også ubegrenset Internett surfing, epost og data bruker.

Pay As You Go

I stedet for en fast månedlig rente belaste pay-as-you-go planer deg for hvert minutt brukes og hver melding som er sendt. Du holde penger på kontoen til å dekke disse kostnadene. Mobiltelefon selskaper kan belaste deg opptil 20 cent for hver tekstmelding og 25 cent for hver bildemelding du sender eller mottar. Telefonsamtaler kan koste 5 til 25 cent per minutt.

Daglig bruk planer

Betal-for-the-dag planer å belaste deg for dagene du bruker telefonen og kan kombinere gratis kveld minutter med en per-minutt avgift på dagtid samtaler. Brukere kan betale $1 til $3 en dag og få ubegrenset Transportabel-å-transportabel minutter.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com