Hva er filen forlengelsen Sgm?

October 26

En tekstfil er navnet gitt til et dokument som er opprettet på en datamaskin som inneholder det meste skrevet ord i stedet for fortsatt bilder, lyd og bevegelige bilder. Det finnes en rekke filtyper knyttet til tekstfiler, inkludert filtypen .sgm.

Identifikasjon

En fil med filtypen .sgm er kjent som en SGML-fil.

Kilde

SGML står for Standard Generalized Markup Language, et datamaskin-språk. I motsetning til andre typer datamaskiner språk som opprettes for å kjøre programmer, er SGML brukt som et format for dokumenter.

Funksjonen

SGM filer er en type tekstdokument som er lagret i Standard Generalized Markup Language. Filtypen .sgm fungerer som en markør til datamaskinen, signaliserer at filen krever en tekst editor eller tekstbehandling programmet skal nås.

Programmer

Programmer som kan lagre filer i .sgm-format og kan også åpne .sgm filer inkluderer Panorama SGML seer, Adobe Framemaker og Corel WordPerfect Office X 4. Disse programmene er bare tilgjengelige på Windows-baserte operativsystemer.

Betraktninger

Hvis du mottar en feilmelding når du prøver å åpne en .sgm fil, er det mulig at du ikke har et program som kan lese SGML riktig installert på datamaskinen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com