Hvor å identifisere en internasjonale speider V8

November 13

Innført i 1960 å konkurrere med Jeep CJ-serien, var internasjonale innhøsting speideren en av Amerikas første off-road sport nyttekjøretøyer, produsert frem til 1980. Speideren var tilbys med fire, seks og åtte sylinder motor alternativer, men bare to V8-motorer ble gjort tilgjengelig på International innhøsting Scout serien - 304 og 345 kubikk tommer V-8s. Selv om speideren var tidvis utstyrt med motorer produsert av American Motors, ble alle Scout V-8s produsert av International, slik den internasjonale 304 kubikk tommen ikke skal forveksles med den amerikanske Motors 304 med samme forskyvning.

Instruksjoner

• Åpne og sikre panseret til Scout V-8, hvis fortsatt installert i bilen. Se etter Distributør på forsiden av motoren. Distributøren har plasthetten med ledninger som kjører til de personlige tennpluggene på hver sylinder. Alle internasjonale V-8s har Distributør plassert på forsiden av motoren, mens de fleste V-8 distributører ligger mot baksiden av motoren.

• Finn maskinert puten på siden av motorblokken. På passasjerens-siden av motoren, mot front, midt på siden av motorblokken, er det et flatt underlag, eller pad. Puten ligger like over drivstoffpumpe og må rengjøres med skraper, stålbørste og rengjøring løsemiddel.

• Identifisere Scout V-8 motoren forskyvning. Stemplet på puten er internasjonale V-8 motoren fortrengning, som leser "V-304", eller "V-345", identifisere 304 og 345 kubikk tommer Scout V8-motorer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com