Hvordan å forynge et bilbatteri

December 16

Det er to måter å forynge et bilbatteri. Den mest populære metoden er å lade batteriet. Dynamoen i en bil gjenoppretter et batteri under drift, men fullt lader opp ikke batteriet. Bly sulfater form fra svovelsyre og blyplatene i et batteri og kan føre til 75 prosent av tidlig bil batteri feil. Desulfating et bilbatteri bidrar til å redusere de krystallklare sulfater som isolerer blyplatene og øke flyten av batteriets strøm. Med både metoder vil forlenge batteriets levetid.

Instruksjoner

• Satte vernebriller og fjerne positiv batteri terminal klemmen fra bilbatteriet bruker en hånd skiftenøkkel. Rengjør klemme og terminal innlegget batteriet ved hjelp av et batteri terminal oppryddingsverktøyet. Bruk en stålbørste for å skrubbe bort noen merkbar korrosjon oppbygging på terminal og klemme. Rengjør innlegget og klemme grundig, så feste klemme og stram den. Side post batterier, koble positiv terminal, Fjern den beskyttende tildekningen (Skyv den av) og rense flat, runde terminal ende med en stålbørste.

• Gjenta trinn 1 for negative batteri terminal post og klemme.

• Spray korrosjonshindrende batteri terminal protector spray på hvert batteri og klemme innlegg. Dette pels innlegg og klemmer og hindre regelmessige korrosjon oppbygging.

• Installere en bil batteri desulfator (se ressurser). De fleste desulfators kan enkelt installeres ved løsne batteriklemmer og sette inn riktig klippene (rød klipp for positiv; svart klipp for negativ) av desulfator i de aktuelle (positive og negative) klemmer av bilbatteriet. Desulfator kan knyttes til batteriet, batteribrettet, eller nærliggende brakett eller klammeparentes i motorrommet. Kontroller at ledninger kobler desulfator til batteriet ikke kommer i kontakt med alle bevegelige motordeler under drift. Desulfator kan forbli tilkoblet til batteriet permanent eller etter behov.

• Batteriet bilen en batterilader. Batterilader bil kan du fullstendig gjenopprette strømstyrke utgang av et bilbatteri ved å konvertere AC strøm fra en stikkontakt i hjemmet (eller butikk) til DC, og styrer strømforbruket lading av batteri å forhindre over lading eller overoppheting av batteriet.

• Koble røde alligator klemmen på batteriladeren til positiv batteriet terminal først med batteriladeren unplugged og i "off" posisjon (hvis aktuelt).

• Koble det svarte alligator klippet av batteriladeren til negative batteriet terminal neste.

• Juster innstillingene på frontplaten av batteriladeren. Se brukerhåndboken til laderen for riktig tillegget. En tregere, lavere strømstyrke batteriladningen er den beste måten å gjenopprette strømstyrken til et bilbatteri; Det hjelper også for å forhindre over lading eller lader batteriet for fort. Hvis det er en volt innstilling på batteriladeren, sett den til 12 volt. Angi Batteritype til "vanlige" eller "vedlikeholdsfritt" (de fleste bilbatterier i dag er en forseglet vedlikeholdsfritt type). Sett amp setting til 2 forsterkere for en langsom "vedlikeholdslading charge." Du kan angi strømstyrken høyere hvis ønskelig, men se brukerhåndboken for batteriladeren å bestemme tiden per amp setting for å lade batteriet. Koble laderen til en stikkontakt. Noen ladere kan slå på gang plugget i, men andre modeller må være aktivert med bryter makt og/eller timer.

• Koble fra laderen (eller slå på strømknappen av først, hvis aktuelt) og fjerne laderen i omvendt rekkefølge at du har installert den.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com