DIY Dodge Charger 60K Tune-Up

March 9

DIY Dodge Charger 60K Tune-Up

Dodge Charger og det er søster skip 300C er to av de mer spesielt pålitelig bilene i amerikanske stall og bør forbli slik i lang tid så lenge vedlikeholdsplan etterfølges. Selv om fleste vet at litt grunnleggende vedlikehold vil gå en lang vei mot å sikre noen tur levetid, kan det komme som en overraskelse akkurat hva slags ting pleier å bli oversett.

Søkemotor

Erstatte luftfilteret og tennplugger bør være en tydelig tune-up skritt, men kan du benytte anledningen til å installere en god ettermarkedet luft-filter og tennplugger. Noen olje-impregnert luftfilteret vil forbedre ytelsen og økonomi, men K & NS er mest populære. Hoppe over fire elektrode tennplugger; din Hemi vil være like glad med et godt sett med enkelt - eller dobbelt-elektrode platina plugger. Erstatte olje med god syntetisk og skifte kjølevæske med nye frostvæske.

Overføring

En av de mest oversett elementene på noen tune-up liste er girolje. Tranny væske vil begynne å bryte ned og mister evnen til å smøre etter 50 K miles, så en komplett væske og filterbytte anses som obligatorisk. Vurdere å investere i en "power-flush," som kjører ca $140 og vil erstatte hver unse av brukte væske med friske. Det samme gjelder for overføring tilfeller på all-wheel-drive ladere.

Kan du vurdere å erstatte differensial olje med god syntetisk mens du er under der, men det ikke er påkrevd på 60K.

Hytte Filter

Hytte luftfilteret er ansvarlig for å fjerne støv og skitt fra luften, og nesten helt sikkert må en ny. Dette er dobbelt sant i støvete klima, eller de som fremmer høy pollen teller våren. Filteret hytta ligger nederst på frontruten på passasjersiden, under luftinntak vents. Ventilen dekselet bør lett vende opp for å tillate rask utskifting av luftfilteret, som går ca $31 fra Advance Auto.

Inspeksjoner og råd

Du kommer til å trenge å sjekk et par ting for å se om de er trenger reparasjon/utskifting. CV (konstant hastighet) akslene er et kjent svakt punkt på ladere; kontrollere tilstanden til ditt ved å forsøke å rotere aksel skaftet mens bilen er i park. Lek indikerer behov for nye skaft.

Sjekk også bremseslanger, rotorer, hjul og dekk. Nye bremseklosser er aldri en dårlig idé, og du ikke kan rotere dekk for ofte. Sjekk leddene i systemet for lekkasjer, samt drivaksel sel. Drivstoffilter ofte bli tett over tid og billig å erstatte.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com