Hvordan å bruke eddik som en forgasser renere

January 7

Bruk eddik som en forgasser renere væske i stedet for å betale for en forgasser rensevæske. Hvis rengjøring er gjort regelmessig som vanlig vedlikehold av kjøretøyet, gjør eddik en bedre jobb. Det vil fremdeles fungere for sporadisk rengjøring, men krever mer albue fett med en scrub stålbørste.

Instruksjoner

• Løsne batteriet fra den negative terminalen og legge et lokk på terminalen å hindre elektriske og brann.

Fjern luftfilteret. Luftfilteret bolig er den fremtredende delen på toppen av motoren som ser ut som en gigantisk boks i de fleste biler som dekker luftfilteret. Filterhuset er runde og ca ett og et halvt fot bred (selv om størrelsen varierer sterkt med bil). Løsne vingeskruen øverst. Koble den air filter bolig fra alle slangen blir koblet til den. Løft luftfilteret bolig av forgasseren.

Forgasseren er formet som en liten metall blokk med masse hull i den. Det vanligvis feed direkte i forgasseren unntatt i biler. Label hver del (slanger, kabler og ledninger) knyttet til forgasseren å sette alt tilbake på forgasseren senere. Starte koble forgasseren fra tilkoblinger til slanger, kabler og ledninger. Tie tilbake noen deler som kommer i veien med streng.

• Hvis forgasseren har være en AC kick opp solenoid og brakett som må skrudde og fjernet. Ford har en kick ned sammenhengen bar holdt av en låsing ring. Fjerne tas låseringen med tang og skyv armen av forgasseren. Hvis bilen har et koblingen kabel i stedet for et koblingen bar (nesten alle biler), har kick-ned kabelen en plate på slutten som glir av når throttle spak er gled inn i området der hullet i platen utvider.

• Det er en stang som åpner og lukker choken ved å rotere en ekstern plate. Fjern stangen fra denne platen. Hvis forgasseren gjør dette med slanger, slangene vil koble ved å skru ut kontaktene i endene eller (Hvis dette ikke finnes) ved å dra fast på slangen. Hvis choken er elektriske, merke wire(s) og koble dem ved å dra dem av.

• Fjerne forgasseren ved frakobling (vanligvis) fire nøtter som holder det montert til motoren. Snu forgasseren opp ned over en beholder å fange noen gjenværende bensin. Dekk området der forgasseren satt til fri for rusk. Gjør alt i revers å sette forgasseren igjen etter at den er rengjort.

• Ta fra hverandre forgasseren, tar notat hvor alle bitene gå. Mitt råd er at du kjøper en Chilton manuell eller finne en "oppbygning" illustrasjon av hvordan brikkene alle passer sammen siden det er en masse deler.

• Få en fem gallon frosting bøtte fra et lokalt bakeri og vaske det bra. Ikke bruk bøtte for mat senere etter å ha brukt det til å rense motordeler. Sette forgasser delene i bøtte. Fyll bøtte nok til å dekke forgasseren helt med destillert hvit eddik. Bruk en stålbørste deler etter tjuefire timer for å fullføre jobben for å fjerne rester.

• Skyll av deler med vann blandet med natron i den til løsningen avsluttes bobler. Skyll noen natron med destillert vann (tilgjengelig på matbutikken). Tillate deler tørke ordentlig før setter forgasseren sammen igjen. Reinstallere forgasseren i motoren med alle delene tidligere merket for lett vedlegg. Nytt sete luftfilteret boliger over forgasseren (og koble til alle slangen hvis det var ett). Sette vingeskruen tilbake på gjennomtrukket bolt stikker opp gjennom bolig og hånd stramme.

Tips og advarsler

  • Lå en fille under slanger som de er frakoblet slik at de ikke søler innholdet som de har i motoren. Holde oversikt over hvert stykke forgasseren og vedlegg på forgasseren. Legg et stykke av tape der hver festepunkt (slangen, kabel eller wire) var re feste. Kontroller at antall vedlegg slik at ingen er glemt.
  • Slitasje briller. Bensin i sannsynligvis sprute ut når brenselet linjen kobles fra. Ikke legge noe til eddik siden det kan forårsake en uønsket reaksjon (som en giftig gass, for eksempel).

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com