Hvordan erstatte rotoren i en Dodge Durango

January 24

Hvis din Dodge Durango shudders og vibrerer når du treffer bremsene, har det sannsynligvis tid erstatte rotorene. Rotorer trenger ikke erstattes ofte over levetiden til bilen, men hvis de blir slitt ned eller bli skjev så de absolutt trenger å byttes ut. Prosessen er den samme på tvers av alle modell år kan du gjøre det i din egen garasje.

Instruksjoner

• Kjøp rotorer til din Dodge Durango hos din lokale auto deler butikken. Erstatt alle rotorene samtidig, eller i det minste erstatte foran eller bak par samtidig for sikker oppbremsing ytelse.

• Jekke opp din Durango med knekter og jack står og blokkere hjulene for å hindre dem i å rulle mens du arbeider. Fjerne dekk- og hjulenheten samlingen med en socket fastnøkkel eller en luft skralle.

• Fjern caliper og montering bolter og suspendere disse med mekaniker wire er forsiktig med å koble bremsen linjen. Aldri la caliper henge fra bremsen linjen som dette kunne skade linjen eller forårsake en frakobling etterfulgt av en stor rot.

• Skru holderne på hjulet stenderne og Fjern gamle rotoren. Hvis rotoren er fast på plass, kan du bruke en lys plikt avtrekker for å fjerne den. Rengjør hub og omkringliggende overflater med en fuktig klut for å fjerne korrosjon eller rusk.

• Plasser nye rotoren i posisjon på hub og satt holderne tilbake på plass. Erstatt caliper og brems linjen til utgangsposisjonen og sikre to festebolter med en momentnøkkel.

• Installere montering av hjul og dekk, og gjenta deretter prosessen for hver ekstra rotor. Når du er ferdig, Senk bilen, stramme det lug vanskelige problemer med en momentnøkkel og deretter prøvekjøring din Dodge Durango sørge for at bremsene arbeider riktig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com