Bil batteri spesifikasjoner og kalde Spy forsterkere

December 9

Bil batteri spesifikasjoner og kalde Spy forsterkere

Avgjørende for driften av et motorkjøretøy, bilbatteriets første og viktigste funksjon oppstår når motoren er cranked opp og startet. Begrepet "Spy forsterkere" refererer til makten generert av batteriet når tenningsnøkkelen er slått, gir med mange forsterkere mer makt. Plassere ordet "kald" foran angir strømstyrken når været er kaldt og det er mer press på batteriet.

Forsterkere

Forsterkere, forkortelsen for ampere, representerer en måleenhet for elektrisk strøm generert av et batteri. Alle batteridrevet enheter krever en viss mengde energi til å jobbe og forsterkere kvantifiserer beløpet. For en bil batteri med seks celler, hver kan generere 2 volt totalt en 12 volt, måling av Spy ampere (CA) representerer strømstyrken batteriet kan produsere 30 sekunder på 32 grader Fahrenheit under generering 1,2 volt per celle eller 7,2 volt for batteri. For kaldt Spy forsterkere (CCA) forblir standardene det samme med den eneste forskjellen er temperaturen, bruker 0 grader Fahrenheit. Dermed vil et batteri med en CCA 250 produsere 250 forsterkere i 30 sekunder på 0 grader Fahrenheit med 7,2 volt. Bilprodusenter angir CCA for hver modell og motor siden den primære faktoren i å bestemme antall CCAs som er nødvendige for å starte en motor er størrelsen på motoren. Når du kjøper et nytt batteri, se etter en som overholder produsentens spesifikasjoner for modellen og motor.

Spesifikasjoner

Alle batterier må ha en CCA spesifikasjon, basert på testing. Ifølge biler direkte, CCAs for Optima batterier er som følger: rød topp (refererer til batteriets farge) er 720; Blå og gul er begge 800. Disse klassifiseringene møte eller lik produsentens krav. I varmt klima er hvor vanligvis tilstrekkelig, mens folk som bor i kalde klimaforhold vil kanskje ekstra beskyttelse av et batteri som overskrider kravene.

Batterier

Diehard Platinum batteriene fra Sears får gode anmeldelser, ifølge en artikkel i Funskins. Et eksempel ville være Platinum P-5 og P-6, annonsert både for bruk i alle værforhold for luksusbiler, med en CCA av 740. Platinum P-2 topper det ratifisere med en CCA i 930.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com