Slik gjenoppretter Norton Ghost etter krasj

May 19

Norton Ghost er en Programvareverktøyet som lar deg sikkerhetskopiere datamaskinens filer. Norton Ghost bruker disk kloning teknologi sikkerhetskopiere datamaskinen. Det tvinger ikke du å installere drivere og programvare siden det faktisk tar et øyeblikksbilde av harddisken på et bestemt tidspunkt i tid. Norton Ghost hjelper deg med å redusere mot uforutsette tap av data og mulig tap av monetære og frustrasjon som følge av ikke å ha egnet sikkerhetskopier din informasjon. En oppgave som du må gjøre er å gjenopprette Norton Ghost etter en krasj.

Instruksjoner

1 Start programmet Norton Ghost og se etter "Oppgaver"-ruten. I denne ruten, klikker du på alternativet "Gjenopprette min datamaskin". En "gjenopprette min datamaskin-vinduet åpnes.

2 Klikk på bildet for nylig opprettede og klikk på "Gjenopprett nå"-knappen. Klikk "OK" i vinduet "Sammendrag", som vises.

3 Klikk "Ja" når datamaskinen spør for bekreftelse å fortsette gjenopprettingen. Også klikke "Ja" når datamaskinen ber deg starte datamaskinen på nytt.

4 Sett inn gjenopprettingsdiskett du opprettet med Norton Ghost da programmet ber deg, og klikk deretter "OK".

5 Velg sikkerhetskopien som ble nylig opprettet og klikk "Åpne." Gjenopprettingsprosessen begynner nå. Du har gjenopprettet datamaskinen bruke Norton Ghost etter en krasj.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com