Hvordan du kobler to DVI-skjermer til én PC

August 5

Har to skjermer koblet til datamaskinen gir deg utvidede alternativer for mer produktiv stasjonær databehandling. For eksempel kan en webutvikler ha programmeringskode på en skjerm og en nettleser i å teste koden. Dette kan skape en jevnere "arbeidsflyt" som reduserer tiden det tar å fullføre oppgaver og redusere feil. Det er flere måter å koble flere skjermer til PCen. Elementene nevnt nedenfor adresse flere tilkobling løsninger.

Instruksjoner

1 Kontroller tilkoplingane. Ideelt sett har skjermkortet to DVI-porter. Hvis det er bare én port, får du ikke to separate skjermer. Du kan installere en "splitter" på signalkabelen, men dette vil bare vise samme bilde på begge skjermer.Hvis du har en DVI-utgang og en VGA-port på baksiden av datamaskinen, kan du få en liten adapter som konverterer VGA-porten til DVI. En skjerm som er koblet til VGA-porten vil ikke ha et digitalt signal, men dette bør ikke ha en betydelig effekt på bildekvalitet. Hvis du bare har en DVI-kabel og en VGA-kabel, kan du kjøpe en adapter som vil konvertere en DVI-port til en VGA-port.

2 Kontroller at du har riktig kablene. Kontroller at du ikke bruker en DVI-A-kabel, som er en analog kabel som ikke kanskje er kompatibelt med DVI-kontakten på baksiden av skjermen. DVI-D og DVI-jeg er fin. Og til slutt, hvis skjermen har en oppløsning som er større enn 1920 x 1200 piksler, som overvåker må en «dual-link» DVI-kabel, kalles DVI-DL. Siden knyttet nedenfor under referanser inneholder diagrammer for å identifisere de ulike variantene av DVI kabler. Hvis du kobler en bærbar PC til en ekstern skjerm, kan det ha en "mini DVI" port som trenger en adapter for å koble til en DVI-kabel.

3 Koble skjermene. Den beste måten å gjøre dette er å ha en skjerm allerede vedlagt, i stedet for å koble dem begge samtidig. Ellers kan det oppstå vise korrupsjon som vil gjøre problemet vanskelig å feilsøke.

4 Kontroller innstillingene for nylig sammenkoblede skjermene. I Windows, høyreklikk på skrivebordet, velg "Brukerinnstillinger" fra menyen og klikk på "visningsinnstillinger." Her kan du justere innstillingene for begge skjermene. Du kan velge dem fra rullegardinmenyen i vinduet eller klikke på filikonet like over denne menyen.

I Mac OS X, klikk på Apple-ikonet i øvre venstre hjørne av skjermen, velg "Systemvalg," klikker du på "Viser" og velg "Vis"-kategorien. Du må klikke "Finn skjermer" for å få begge skjermene i denne menyen. Du må deaktivere Exposé og Spaces monterer den andre skjermen.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com