Hvordan installere en bor Meter

August 23

Hvordan installere en bor Meter

For gammeldags bilentusiaster er bor meter en viktig del av gjenoppbygge sine biler. En bor måleren brukes til å plassere tenning poeng på en eldre ikke-elektronisk bil og måle bor vinkelen. Selv om slike biler ikke har blitt gjort siden 1970, kan du fortsatt bruke bor meter i bilen restaureringer. Hvis bilen har for lite bor, er det ikke nok gnist energi; Hvis det er for mye bor, overopphetes bilen.

Instruksjoner

• Åpne panseret på bilen og finne tenningen coil eller gnist coil. Den inneholder en eller to sylindre vanligvis plassert over og til venstre for å av motoren. Kontakt din bil produsenten guide hvis du ikke klarer å finne den.

• Plass positiv lede bor måleren på negative ledelsen av spolen. Negativ ledelsen er nær hvor ledningen fra ignition coil møter distributør.

• Plass negative lede bor måleren til A/C kompressoren. Kompressoren er en sølv eller sylinder med en svart lue som befinner seg på gulvet i motorrommet. Bruk en Allen fastnøkkel til å skru måleren på toppen braketten å etablere et sterkt fundament.

• Starter tenningen og teste om de bor meter leser nøyaktig. Du vil teste bor vinkelen, som er tiden som elektroniske kontrollenheten tillater elektrisk strøm å strømme til ignition coil. Måleren måles i ampere, med høyere strømstyrke produserer en mer stabil og presis tenning. Hvis bor måleren ikke fungerer riktig, re-sjekk tilkoblinger med A/C kompressor og tenning spolen. Hvis de er sikre, fjerne bor måleren og koble positive og negative ledelsen til batteriene i motsatt fortegn å avgjøre om måleren fortsatt fungerer. Som en siste alternativet, kan du installere den i et annet kjøretøy å sjekk hvis det fungerer riktig i forskjellige kjøretøy.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com