Gode måter å finansiere en klassisk bil

July 8

Restaurert klassiske biler er så dyrt, og ofte koster mer enn nye biler. Auto lån tilbydere som banker og forhandlere ikke låne penger til kjøp av klassiske biler, men. Fylle tomrommet, er det lån leverandører som spesialiserer seg i klassisk billån. Disse lånene vanligvis har en høyere rente enn standard billån og er vanligvis bare tilbys til personer med god kreditt historier.

Vet bilens verdi

Ved søknad om en klassisk billån, er en av de viktigste tingene å vite verdien av kjøretøyet som du prøver å sikre finansiering. Noen långivere ta tilstanden på bilen i betraktning før et lån vil bli gitt. Bilen må ha verdien sted i rekken av lånet beløp for at bilen til tjene som sikkerhet i tilfelle en låntaker misligholder betaling.

Spare opp for en forskuddsbetaling

Mens mange nye billån er gitt uten penger ned, godkjenne klassisk bil långivere vanligvis lån hvis låntakeren har en forskuddsbetaling som er lik 10 prosent til 20 prosent av salgsprisen. Avhengig av klassiske bilen du prøver å finansiere, kan dette beløpet kjøre fra noen få tusen dollar til tusenvis av dollar.

Bruke med klassisk bil långivere

Institusjoner som tilbyr klassisk billån og gjøre sin virksomhet hovedsakelig online inkluderer Hagerty økonomi og JJ beste Banc & co Begge disse långivere har lett-å-navigere nettsteder og online lån programmer, slik at brukerne kan søke om et lån raskt og enkelt. Lokale långivere som tilbyr klassisk billån og også gi online applikasjoner på sine nettsider inkluderer Putnam Leasing i Greenwich, Connecticut, Woodside kreditt i Newport Beach, California og USA Auto finansiering LLC i Great Neck i New York. I Storbritannia er klassisk bil långivere med en online tilstedeværelse enkel rute Finance Ltd i Derbyshire og Hamilton direkte Bank i Birmingham.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com