Hvordan koble lysene opp til din surroundlyd & gjøre dem Blink

June 10

Hvordan koble lysene opp til din surroundlyd & gjøre dem Blink

Moderne hjemmekino mottakere og forsterkere sette ut nok wattstyrke for å makt små lys emitting diodes. LED-belysning er effektiv, lyse og krever ekstremt lav strøm å aktivere i forhold til konvensjonelle glødende lys. Ledninger disse lysdioder til høyttaler terminalene så de aktivere lyder er overraskende lett, legger en interessant effekt til systemet.

Instruksjoner

• Stripe 1/2 tommers isolasjon fra slutten av svarte og røde ledningene stikker fra LED pære.

• Vri røde ledningen til den positive og negative på høyttalerledningen, vanligvis angitt av en støpt rygg eller stripe. Gjenta for svart wire og andre høyttaler ledningen ledelsen.

• Skjøte lysdioder i høyttalerledningen, hvis ledningene er permanent festet til høyttaleren. Klipp høyttalerledningen to inches fra høyttaleren. Stripe 1/2 tommers fra høyttalerkablene fører til og fra høyttaleren. Crimp isolert rumpe koblinger til LED og høyttaler ledninger lovløst.

• Løsne bindende innlegg på baksiden av høyttaleren klokken, utsette små hull i baksiden av terminalen. Trykk ned rød og svart våren terminalene på høyttaler, hvis så utstyrt. Skyv ledningene på høyttaleren som samsvarer med fargene på våren terminaler, matchende rød til rød og svart til svart. Slipp terminalene for å fullføre tilkoblingen.

• Positive ledningen inn bindende innlegget hullet med en "+"-symbolet. Gjør det samme for den andre ledningen i den "-" bindende innlegget. Stram innlegg ned for å klemme ledningene på plass.

Tips og advarsler

  • Normalt vil belysning være mest aktive under bass-tunge passasjer, når høyeste kraften etterspørsel i plassert på forsterkeren.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com