Hvor å identifisere en Vintage Vespa

March 12

Vespa design har holdt seg ganske konsekvent gjennom årene. Om Vespas har vært i produksjon over 60 år, er det fortsatt et ikon for ungdommelig, økonomiske kultur. Vintage Vespas ble produsert fra 1960 til 1974. Du kan identifisere en vintage Vespa på følgende måte.

Instruksjoner

• Gjør deg kjent med Vespa modeller. En Vespa har unibody laget av metall, ikke plast, designet for å stabilisere rytteren. En Vespa ligner en metall veps og navnet er avledet fra denne likheten. Etter Vespas og bilder av Vespas fra en rekke vinkler hjelper deg se likheten mellom ulike vintage Vespa modeller.

• Vet trekk for vintage Vespas. Piaggio Italia produsert den første Vespas som inkluderer modellnummer VBB filen VBC og VLB. Hver av disse modellene har karakteristiske trekk som fokuserer på figuren foran frontlykter, bak baklys, cowls, kilometertelleren og skjermene. Opprinnelige Vespas har ikke krasjet eller beskyttere og Ben skjoldet ville være aluminium og chrome, ikke dagens rustfritt stål.

• Spør ekspertene. Vintage Vespas er ofte restaurert og oppdatert så det kan være vanskelig å se forskjellen mellom en restaurert vintage Vespa og en ny modell med klassiske trekk. Flere Vespa butikker, som klassisk Vespa, kan identifisere din Vespa for deg. Du kan sende bilder til en ekspert, eller du kan stille spørsmål på en scooter forum.

• Bruk tallene for å identifisere modellen. Mange vintage Vespas kan identifiseres av deres søkemotor eller kabinett. Noen eksperter identifisere Vespa bruker disse tallene. Italiensk modeller har generelt en motornummer som begynner med bokstaven V. Hvis du har den opprinnelige registreringsinformasjonen kan du identifisere vintage Vespa med den.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com