Hvordan kan jeg koble en Videospiller til en RCA L32hd31 TV?

December 10

Med ankomsten av DVD og Blu-ray-teknologi gir noen TV bruksanvisninger ikke lenger omfattende instruksjoner om hvordan du kobler videospillere. koble en Videospiller til RCA'S 32-tommers LCD L32HD31 TV er en rask og enkel prosess, ligner trekke opp en DVD-spiller med kompositt videoutgang.

Instruksjoner

• Finn videoutgang kontaktene på Videospilleren. Disse er plassert på baksiden av Videospilleren og kalles vanligvis "Video Out" eller "Output." Her finner du tre knekter farget hvit, rød og gul.

• Koble kabelen RCA til VCR-utgangene. Denne kabelen har to lydkontakter (røde og hvite) og en video-kontakt (gul). Matche opp hvit, rød og gul kabel kontaktene til de tilsvarende fargene på VCR-utgangene. Gul kontakten merket "Video" mens hvite og røde kontaktene merket "Audio venstre"- og "lyd" henholdsvis.

• Finn gruppen av tre knekter merket "Audio/Video inngang 1 (Vid 1)" på baksiden av RCA-L32HD31. Dette ligner på VCR-utgangene, med tre innganger rød, hvit og gul.

• Koble den andre enden av kabelen RCA til "Lyd-/ videoinngang 1 (Vid 1)"-kontaktene på TVEN. Igjen, matche opp tilsvarende farger.

• Test tilkoblingen. Koble til og slå på både TV og Videospiller. Sett inn en VHS-kassett til Videospilleren og trykk "Spille". Trykk på "Input"-knappen på fjernkontrollen for RCA-L32HD31. Deretter bruke høyre og venstre pilene til å velge "Vid 1" som din video inn-kanal. Velg "OK" på fjernkontrollen RCA å bekrefte, og du vil se det video signalet å spille på TVEN.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer, kontroller at RCA-kabelen er ordentlig koblet og at tilsvarende farger match opp til kontaktene på video og TV. Kontroller at kabelen er koblet til "Video Out" kontaktene på Videospilleren og "Audio/Video i 1" kontaktene på TV. TV må bruke "Vid 1" som din video inn-kanal. Du vil ikke se VCR signalet på annen måte. Hvis alt annet svikter, bytte ut din RCA-kabelen siden det kan være feil.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com