Hva forårsaker slitasje på utsiden dekkene av en båt Trailer?

July 27

Hva forårsaker slitasje på utsiden dekkene av en båt Trailer?

Taue en tilhenger er et stort ansvar på grunn av økt konsekvensene i tilfelle en ulykke. Opprettholde din trailer i riktig arbeider er en god måte å redusere sjansene for en ulykke. En ofte neglisjert del av en trailer er sine dekk. Holde dem på anbefalte trykket øker sin levetid, reduserer ditt drivstofforbruk og forbedrer sikkerheten.

Underinflation

Underinflation er et vanlig problem med trailer dekk fordi presset kontrolleres sjelden. Når et dekk er lite brukes mer press på sine ytterkantene. Hvis dekkene utsettes for disse forholdene i lang tid bærer tråden på begge ytterkantene raskere deretter midten av dekk. Hvis dekktrykket er kjent for å være konstant korrekt og dette slitasje mønsteret er tydelig, kan det være fordi hjulene er justert.

Ene slitasje

Når utsiden eller innsiden av et dekk er slitt mer enn resten av dekket er det sannsynligvis et problem med justering. Det kan være et problem med aksel, og rattet er lener for mye til side. Det kan også være et problem med en sagging suspensjon våren, som er å legge press på utsiden av dekket. Lasting av båten på tilhengeren kan være konsekvent ubalansert til siden, legge press på utsiden av dekket. Sjekk hengerens køyer for sin posisjon i forhold til midten av tilhengeren.

Riktig dekktrykk vedlikehold

Du bør undersøke din tilhenger dekk og felger før hver tur. Kontroller at dekktrykket er innenfor produsentens spesifikasjoner og at trykket er lik blant alle dekk på tilhengeren. Kontrollere tilstanden til tråden, og kontroller at tråden ikke er slitt forbi baren slitasje. Undersøke hvert dekk for negler eller andre punkteringer som kan forårsake et fremtidig problem. En gang i året når tettheten av det lug vanskelige problemer å sikre felger på dekk for å hubene. Ikke glem å sjekke hengerens reservehjul å sikre at det fungerer ved behov.

Sikker tauing

Det er lurt å kontrollere hengerens lyssystemer før hver tur. Båt trailer elektriske systemer har en høy strykprosent på grunn av deres hyppige dypper i vassdrag. Eksponering vannet akselererer korrosjon av den elektriske forbindelser. Sjekke tilstanden av coupler, sikkerhet kjeder og ratchet stropper som fest båten. Småblødninger et problem før det blir en kan hindre la tilhengeren i veikanten eller gå for hjelp.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com