Eksos Stud fjerning

May 1

Vi har alle hørt det gamle ordtaket, "Tålmodighet er en dyd." Klokere ord har aldri blitt snakket når det gjelder eksos pigger. Dessverre har du fjerne stud, er sjansene det er fordi det allerede har klikket og som gjengir den tålmodighet aspektet ugyldig. Det finnes måter å forhindre snapper eksos pigger, men noen eksos reparasjon tekniker, uansett hva kaliber, har opplevd ødelagte stud. Nå, reparasjon som skulle ta en time eller to bare doblet.

Før Stud låsene

Den beste vennen noen eksos teknikeren er oxyacetylene fakkelen. Megetsigende hvor å bruk det er avgjørende, men noen ganger tilgang til stud presenterer utfordringer utenfor vår kontroll. Siden det er flere typer eksos stenderne; manifolden til topplokk, manifold til foran eksosrør og noen ganger, selv nedstrøms på eksosrør fører til katalysator, må du først bestemme hva du er opp mot. Stud som går gjennom to flenser er en beste scenario. Disse typer stendere kan bores ut og en vanlig bolt og mutter kan erstatte dem. Men manifold-å-head stenderne tilbyr ikke dette luksuriøse. Heller ikke mange foran røret til mange pigger. Disse studs skru i uten tilgang til den andre siden.

Oxyacetylene fakkelen kan brukes til å gi varme til flens eller området rundt stud før du prøver å fjerne den. Ideen er å utvide metall rundt stud. Hvis du bruker direkte varme til stud og omegn, utvider alt du gjør både stud og interne trådene. Varmen vil også myke stud og det vil tap forsøket på å forhindre knipser.

Varme flensen bare eller området nær stud og deretter ansette en stud remover (se ressurs 1), eller et par vise grep tang forsiktig slå stud mot klokken. Et avslørende tegn stud kommer ut er en ubehagelig knirkende. Hvis den knirkende stopper, kan du bruke mer varme før du fortsetter.

Etter Stud låsene

I noen tilfeller, uansett hvor hardt fester du prøver å hindre det, stud. Beste scenariet er nok av stud stikker ut for å kunne fortsette å bruke stud kjøkkenvifte og fakkelen. Verste fall er stud festing flush til flensen. Kraftuttrykk og fastnøkkel kaster kan hjelpe deg bedre, men vil gjøre lite for å hjelpe deg. På dette punktet, er det nødvendig å bore ut stud. Under denne operasjonen, må du være forsiktig så du ikke skades til parring trådene av stud eller du må implementere en heli-coil for stud. Men hvis du går nedover mye midtstilt, du vil kompromiss plasseringen og justeringer av tiltenkte stud.

Høyhastighets borekroner må brukes. Venstrehendt borekroner vil fungere best fordi de vil arbeide for å slå stud i retning av fjerning. Liten pilothull skal bores inn stud å starte og det må være midtstilt eller alle bets er av. Når pilothull startes, gå til neste størrelse borekronen og Fortsett denne prosessen inntil stud er tråder pakkes. Noen ganger en extractor kan banket inn i en pilot holder og ansatt å trekke resten av stud ut, men hvis tålmodighet ikke er brukt, kan du finne hullet du bare boret er nå koblet med en ødelagt stykke din extractor.

En annen måte å trekke brutt stenderne er å sveise en mutter til ødelagte brikken og deretter ansette en ratchet og socket å fjerne stud. Denne saken kan bare brukes når nok av stud er tilgjengelig å sveise mutteren på den.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com