Informasjon om hvordan sette et tregulv styret i en Ford lastebil seng

November 29

Informasjon om hvordan sette et tregulv styret i en Ford lastebil seng

Fra klassisk avrundede linjer av tidlig Ford lastebiler i trettiårene og forties, til firkantet nosed F-serien på slutten av 60-tallet og tidlig 70-tallet, er Ford lastebiler blant de mest kjente amerikanske klassikerne. I tillegg til mekanisk og karosseri er ett av kjennetegnene på en grundig restaurering oppmerksomhet på detaljer. En av disse detaljene som kan blir oversett kan gjøre en stor forskjell i siste finish av lastebilen: installasjon av en ny tre seng kit. For å gjøre prosjektet enkelt, kjøper du en tre seng kit for modellen av lastebil du vil gjenopprette.

Instruksjoner

• Kutte hodet fra boltene holder opprinnelige gulvbord på plass med en Stempelkompressorer så. Gjøre kutt på undersiden, over mutteren. Tapp bolter opp gjennom sengen med en hammer og trekke dem løs bruker klo slutten av hammer.

• Fjern gamle styrene og metall seng strimler med en snuse bar, hvis nødvendig. Starter i midten av sengen og jobb deg ut.

• Sand rammen av sengen med 100 grus sandpapir for å fjerne rust og skala. Prime rammen med spray primer og gi etikett-anbefalt tid for tørking.

• Passe to utenfor kanten deler først. For senger med ingen eksterne skjermer har fire kuttet stykker på hver side, to bak førerhuset foran hjulet vel og to bak foran bakluken. For senger med store eksterne skjermer passe de to utenfor styrene flush mot glatt sengen. Lirke vinkel trim opp litt, etter behov for å passe styrene i stedet.

• Mark og bore hull i styrene trim der hull vises i metall vinkelen. Bruk en 3/8 tommer litt.

• Passe gjenværende center styrene ifølge diagram som følger med kit, plass dem ca ¼ tomme fra hverandre, med seng stripe skruehull viser hullene mellom. Installere seng strimler, en mellom hvert par av styrene, omrisset av brettet kanter inn i sporene i lange kanten av sengen styrene.

• Slip en bolt i hvert hull i vinkelen trim rundt kanten av sengen og i sengen strimler mellom. Sørg for at den lille firkanten under bolten hodet passer inn i det firkantede hullet i hver stripe.

• Tråden en mutter og vaskemaskin på hver bolt fra undersiden av lastebilen. Stram hver bolt med en innvirkning pistol å sikre de er tettsittende.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com