Hvordan finne det låse opp koden for en Motorola RAZR P2K

May 13

Hvordan finne det låse opp koden for en Motorola RAZR P2K

Motorola RAZR kom ut i 2004, og var en av de første ultra-tynne telefonene som hadde en slank design samtidig som funksjonell. Hvis du har en, kan du ha kjøpt det med en to-års plan, som betyr at den kan ha blitt låst av mobiltjenesteleverandøren. Hvis så det er sannsynligvis låst, så du vil ikke kunne bytte til en annen mobiltelefonservice. Hvis du vil endre selskaper, må du låse den.

Instruksjoner

• Finne IMEI (International Mobile utstyr identitet) for Motorola RAZR ved å ringe "* #06 #" på telefontastaturet (uten anføres). Dette er en 15 - til 17-sifret kode mobile tjenesten bruker til å identifisere telefonen. En annen måte å finne nummeret er å fjerne batteriet og finne klistremerket under den med IMEI-nummeret.

• Finne en låse opplåsingskoden for telefonen. Det er noen tjenester som gir koder for Motorolas; noen av disse inkluderer MotorolaUnlock, MotoUnlockNow og GlobalUnlock.com. Fra 2010, de fleste av disse tjenestene lade mellom $9.99 og $29.99 for opplåsingskoden.

• Inntaste telefonens IMEI-nummeret i rullegardinlisten på webområdet. Angi "Motorola" for gjør på telefonen og "RAZR P2k" for modell av telefonen, sammen med ditt hjemland, og mobiltelefonen transportør. Du må også oppgi en gyldig e-postadresse og betaling opplysninger. De fleste tjenester ta PayPal eller et kredittkort.

• Logg inn til din epost og hente opplåsingskoden. Det kommer vanligvis innen 48 timer.

• Slå av telefonen og fjerne SIM (Subscriber Identity Module)-kortet ved glir bakdekselet av og fjerner batteriet. Ta ut det hvite rektangulære kortet i metal gate. Dette er hvor telefonminnet holdes.

• Sette i et SIM-kort fra en annen operatør enn den du bruker. Hvis du ikke har en, låne en fra en venn eller kjøpe et forhåndsbetalt kort fra en nærbutikk.

• Sett batteriet tilbake og slå på telefonen. Din Motorola vil be deg om en "tilskuddet kode." Inntaste det låse opplåsingskoden du mottok i e-posten i telefonens tastatur, akkurat som du ser den. Ikke Legg mellomrom. Du får en melding som sier "SIM begrensning av," som betyr at telefonen er nå ulåst.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com