Hvordan kan jeg feilsøke en CD-spiller i en 2002 Ford Ranger?

July 6

Hvis 2002 Ford Ranger's CD-spilleren har problemer med å spille CDer, må det feilsøking. Som en bil CD-spiller aldre, øker tendensen at den hoppe eller flash en melding om platefeil. Dette er vanligvis knyttet til støv og skitt som har samlet seg opp inne CD-spilleren og kan rettes i noen få trinn.

Instruksjoner

• Kontrollere om CDen du prøver å spille er problemet. Vend CD til umerkede siden og se etter riper eller flekker. Rengjøre den av sakte polering denne siden av CD med en ren, lofri klut. Legg til litt rensevæske kluten hvis flekker er vanskelig å fjerne. Når rene, sett CD i CD-spilleren å se om den spilles.

• Sette en laser linsen renere plate i CD-spilleren. En gang i lydsporet vil fortelle deg hvilket spor for å gå til starte linsen rengjøringen. Denne CD er utstyrt med en liten børste som fjerner støv og smusspartikler fra spillerens laserlinsen.

• Se under dashbordet med en lommelykt se hvis ledningsnett på baksiden av CD-spilleren er koblet riktig. Kontroller også at ingen av ledningene er skadet.

• Truck slått av, gå under panseret og koble rød (positive) batterikabelen. Etter 10 minutter, fest kabelen. Dette vil tilbakestille CD-spilleren tilbake til fabrikkinnstillinger.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com