Hvordan koble parabolen nettverk til surroundlyd

October 4

Den vanskeligste delen av trekke opp et surroundlydsystem til parabolen nettverket er å kjøpe riktig utstyr. Siden du allerede har et surroundlydsystem, tilkobling er enkelt og kan gjøres i løpet av minutter. Med noen få enkle trinn får du surround-lyd for alle dine favoritt-programmer og sportsbegivenheter i gang.

Instruksjoner

• Kontroller tilkoplingane. Ikke alle Dish Network kabelbokser tilbyr samme audiokabel. Du trenger en digital utgang for å nyte ekte surroundlyd. Du søker etter en koaksial, optisk eller til og med en HDMI-utgang på kabelboksen. Kontroller også at det er en forenlig inngang på mottakeren din hjemmekino.

• Kjøpe kabelen. Du vil enten en koaksial kabel for bare lyd eller to HDMI-kabler til å håndtere både lyd og video.

• Koble den digitale lydutgangen til en lydinngang merket "Kabel" eller "TV" på mottakeren med kabelen du kjøpte.Hvis du brukte HDMI, koble HDMI fra kabelboksen til mottakeren og deretter fra mottakerens "HDMI ut" porten til TV.

• Koble lyd gjennom TVEN. Hvis din kabelboks ikke har en digital utgang, har du noen alternativer. Raskeste alternativet ville være å koble kabelboksen til TVEN, bruker standard hvit koaksialkabelen fra "Kabel ut" eller "Ut til TV" jack på kabelboksen. Bruke den digitale utgangen på TVEN, antar det er en, å sende lyden til mottakeren din hjemmekino.Eventuelt kan du kontakte parabolen nettverk for å diskutere får kabelboks utstyrt med en digital utgang. Hvis du kobler til ved hjelp av røde og hvite analoge utganger på kabelboksen, du får ekte surround lyd med uavhengige kanaler, men du kan fortsatt bruke denne tilkoblingen for en simulert surround-lyd.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com