Slik overføring olje i en 2003 Nissan Murano

September 11

Nissan Murano ble først introdusert i 2003. Det er den største Nissan å bruke den kontinuerlig variabel kraftoverføring, eller CVT. Denne overføringen har ingen bestemt girforhold. Den har en rekke varierende forhold som kontinuerlig endrer Svar å laste og rpm å oppnå beste drivstofføkonomi og makt bandet. 2003 Nissan Murano har en overføring dipstick på høyre side av overføringen. Det er ingen angitte kjørelengde eller periode for væske utskifting. En krets som skjermer overføring angi en kode hvis overføringen overopphetes, er utsatt for uvanlige laster eller interne problemer. Giveren må fjerne disse overføring-koder for å slå av lyset.

Instruksjoner

• Åpne panseret og Finn overføring måling på høyre side av overføringen. Snu fold Lås opp og drar i måling.

• Undersøke fargen på væske. Det bør være kirsebæret rød. Bar interne problemer, bør væsken holde denne fargen for godt over 100.000 miles. Overføring er en lukket enhet, ikke eksponert for luft. Bare forurensning kommer fra slitt materiale resulterte fra friksjonen i klørne.

• Kontrollere væske nivået på pinne. Bilen må være på flat mark for en god lesing. Motoren må kjøres, varm og overføring i satt i "park." Væske nivå bør være på "full" linjen på pinne. Hvis ikke, må en lekkasje finnes.

• Fyll overføring med CVT-NS2 væske bare. Denne overf๘ring arbeider ved høyere temperatur nivåer og vil ikke vare med en annen væske. Alle overføring væsker forskjellige fungerer temperatur, trykk og tilsetningsstoffer til beskytte selene. Feil væsken kan føre til overføring til overoppheting og erfaring rask slitasje. Hvis girolje blir brune, gjør det tydelig at det er en betydelig mengde clutch materiale i væske, det tar litt over seks quarts fylle.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com