California Institutt for motorkjøretøyer lisensbegrensninger

August 28

California har fire ulike nivåer av motor kjøretøy lisensiering avhengig av alder og erfaring i bilkjøring. Disse ulike lisenser hver har litt forskjellige restriksjoner på operatør.

Mindreåriges tillatelse

Hvis du har en mindre tillatelse, er det ikke gyldig før din kjørelærer signerer den. Du kan bare øve bak rattet med en voksen over 25 år. Du kan ikke kjøre alene med en mindre tillatelse.

Mindreåriges lisens

For å få en mindre lisens, må du være minst 16 år og kunne vise at du har fullført driver utdanning og driver opplæring. Dessuten, du må ha hatt en California arbeidstillatelse i minst seks måneder og har foreldrene dine bekrefter at du har fullført 50 timer veiledet trening, som 10 må ha vært natt kjøring. Til slutt må du bestå en førerprøven. Hvis du ikke førerprøven, må du vente to uker før du kan teste. Når du mottar din lisens, er to begrensningene på plass for de første 12 månedene. Først ikke kan du kjøre mellom 11 pm og 5 am Du kan også ikke passasjerer under 20 år med mindre det er en voksen over 25 år i bilen.

Voksen tillatelse

Voksen tillatelser er ikke underlagt de samme begrensningene som mindreåriges tillater. Voksen tillatelser er tilgjengelig bare hvis du er over 18 år. En California-lisensiert driver 18 år eller eldre må være i bilen og sitter tett nok til å ta over i tilfelle en nødsituasjon.

Voksen lisens

Voksen lisenser har ikke noen av begrensningene i mindreåriges tillatelse, mindreåriges lisens eller voksen tillatelse. Hvis du samler opp fire poeng på din kjøring posten i løpet av 12 måneder, kan du miste førerkort. Du tjener poeng av handlinger som trafikk overbevisning, på skyld kollisjoner, kjøring under påvirkning av alkohol eller narkotika eller hensynsløs kjøring.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com