Hvordan spore bestillingen mobiltelefon

May 2

Når du bestiller din nye mobiltelefon, vil den neste tingen du tenker sannsynligvis være "Når vil jeg få det i hånden?" Avhengig av din mobiltelefon selskapet, må du kanskje vente en uke, og i andre tilfeller kan du ha telefonen innen de neste to dagene. Den gode nyheten er det er mange måter å holde seg oppdatert og spore bestillingen mobiltelefon. Kundeservice personell kombineres med moderne teknologi gjør det enkelt å se på hvordan pålegget er fortsetter.

Instruksjoner

• Ring din mobiltelefon leverandør å sjekke fremdriften av rekkefølgen. Dette er det beste løpet av handlingen hvis du bestilte mobiltelefonen over telefonen. I de fleste tilfeller trenger du bare å kontrollere kontoinformasjonen for representant trekke opp pålegg informasjon.

• Besøk webområdet for din mobiltelefon leverandøren. De fleste store leverandører har en ordresporing side på sine nettsteder. Du må ordrenummer, telefonnummeret og navnet tilknyttet forespørselen mobiltelefon å bruke denne tjenesten.

• Gå inn i en butikk eid av din mobiltelefon selskapet og spørre en ansatt å trekke opp kontoen din og finne statusen for bestillingen.

• Sjekk din email for oppdateringer om ordren. Mange ganger, vil mobiltelefon selskapet sende deg en e-postmelding når ordren er godkjent, behandlet og sendt.

• Når ordren leveres, kontroller kvitteringen til finne ut metoden der telefonen ble sendt (som FedEx, UPS eller av US Postal Service). Legg merke til forsendelsen sporingsinformasjon for bestillingen. Gå til rederiets spore fremdriften for bestillingen.

Tips og advarsler

  • Ring din mobiltelefon selskapet hvis du ikke mottok noen bekreftelse e-post eller ordre når du har fullført en online-bestillingen. Hvis bestillingen mobiltelefon er feil eller noe er galt med telefonen, kan du søke boksen for en retur etikett. Pakke telefonen i samme boks og bruke returetiketten til å sende den tilbake. Alltid ringe din mobiltelefon selskapet å la det vet du skal returnere telefonen.
  • Hvis telefonen faller i gale hender når den er levert, i de fleste tilfeller, er du til slutt ansvarlig for den. Så vær sikker du er hjemme hele dagen når telefonen skal leveres eller har noen du stoler på det å signere.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com