Hvordan sjekke utgående telefonsamtaler fra et hjem telefon

April 9

Hvordan sjekke utgående telefonsamtaler fra et hjem telefon

Selv med bruk av mobilnettet teknologi foretrekker mange å bruke hjemmetelefon service å ringe og motta samtaler. Hjem telefon er ikke avhengig av nettverksdekningen eller tilgjengelig når som helst minutter, som er fordeler med å opprettholde en hjemmetelefon service. For å sjekke samtaler på telefonlinjen hjemme, kan du bruke en kopi av telefonregningen, som også vil detalj samtaler foretatt og mottatt til ditt hjem linjen.

Instruksjoner

• Få en kopi av telefonregningen. Du kan be om en fra telefonselskapet ved å kontakte kundeserviceavdelingen. Oppgi navnet tjenesten er registrert under hjem adresse og telefon antallet tjenesten gjør. Sørg for å be om at en detaljert oversikt over alle anrop gjort inkluderes regningen.

• Slå telefonen bill "Detaljer" eller tilsvarende merket inndeling. Dette kan være plassert på baksiden av regningen etter delen "kostnader skyldte".

• Finn kolonnen "utgående samtaler" for å finne alle utgående samtaler på telefonen hjem. Alle samtaler fra ditt hjem telefonen vil være oppført her. Listen kan inneholde telefonnummeret og byen som anropet ble gjort.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com