Hva gjør en kondensator på en Alternator?

February 15

Hva gjør en kondensator på en Alternator?

Dynamoer produsere et elektrisk felt som kan forstyrre radiomottak. En Dynamo kondensatoren korrigerer dette problemet. Bil dynamoer er nødvendig å lade bilbatteriet og kjøre bilen elektriske systemer uten å bruke batteriet.

Dynamo

En alternator konverterer den mekaniske energien i motoren til elektrisk energi i form av vekselstrøm. Det gjør denne konverteringen ved å spinne ledning penselen i høy hastighet nær kopper sløyfer lage en elektrisk felt. Den elektriske strømmen dynamoen produserer er utslipp av dette feltet.

Kondensatoren

Ordet kondensatoren er erstattet hovedsakelig av ordet kondensatoren når det refereres til enhetstypen som en Dynamo kondensatoren. En kondensator eller kondensator har ingen bevegelige deler. Det består av en isolator koblet til to ledere.

Dynamo kondensoren

Dynamo kondensatorer er sett hovedsakelig i eldre biler. Moderne bilradioer utformes i stor grad med et innebygd skjold mot Dynamo-genererte statisk. Når en kondensator, en av ledningene kobles til dynamoen og kobles til bakken. Når en forskjell i spenning finnes blant avledningene, genereres et felt. Overskytende energien lagrer i isolator, skjerming radioen fra forstyrrelser som ellers ville være utladet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com