Audi A4 spesifikasjoner

April 14

Audi er en av Tysklands eldste bilprodusenter, kjent for sin stil, kvalitet og ytelse. Audi A4 er tilgjengelig i to kroppen stiler, sedan eller vognen, og det inkluderer Quattro all-hjulet stasjonen systemet. Det er den minste av Audi serien av biler, men mangler ikke noen funksjoner.

Styring og fjæring

Audi tar stor forsiktighet med styring og fjæring. A4 har stabilitetskontroll og adaptivt understell med Flerkobling foran og bak hjuloppheng. Både foran og bak veltebøyler koble hjulene for å hindre skjeve svingene. Det er gass-trykksatt foran og bak sjokk, rack og pinion styring, fire hjul skivebremser og ventilerte front bremser.

Drivverk

Audi A4 har en 2.0-liters, 211-hestekrefter motor. Det finnes tre standard overføringer med A4 avhengig av modellåret: en sekstrinns manuell girkasse med overdrive, en multitronic åtte hastighet tips CVT med overdrive og en 8-trinns Triptronic med overdrive. Både blokkeringsfrie bremser og drivlinje antispinn er tilgjengelig med forhjulstrekk eller heltid Quattro firehjulsdrift. Premium blyfri gass kreves, og drivstofftanken har 17.2 gallon kapasitet.

Dimensjoner

Fire-dørs Audi A4 er 185.2 inches lang, 71.9 inches bredt og har en høyde på 56.2 til 56,5 inches. Det er en 111-tommers akselavstand med en Bruttovekt 4,828 å 5,017 pounds og en nyttelast 1,058 å 1,102 pounds. Masse lasten plass er inkludert i et cargo volum på 12 til 28 kubikkfot.

Komfort og bekvemmelighet

A4 gir automatisk klimaanlegg med egen bakre aircondition-kontroller som er tilgjengelig. SIRIUS AM / FM og satellitt, radio kontroller på rattet, en enkelt CD-spiller og valgfrie underholdningssystem med DVD-spiller er inkludert. A4 har også radio tyveri avskrekkende, nøkkelfrie oppføring, systemer skjerm, valgfri navigasjonssystem og bak kamera parkering avstand kontroll.

Sikkerhet

A4 mangel ikke i sikkerhetsfunksjoner heller. Sikkerhet spesifikasjoner inkludere kjørelys, driver og passasjer foran effekt kollisjonsputer, baksiden innvirkning airbag og sete montert fører og passasjer side effekt kollisjonsputer. Fire hjul anti-Lock bremser, en panikk alarm og sikkerhetssystem er også inkludert.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com