Hvordan installere Motorola V8 Skins?

August 1

Hvordan installere Motorola V8 Skins?

Brukere som har Motorola V8 mobiltelefon vet at det kommer med funksjoner som et kamera, en videoopptaker, Internet evner, USB-tilkobling og videoavspilling. Men kan de du legge til funksjoner som skinn, et annet navn for temaer. Skall forandrer utseendet mobiltelefonen menyvisning, som kan være spesielt ønskelig som bare to temaer kommer med mobiltelefonen. Brukere kan imidlertid ikke ønsker å betale månedlig eller skjulte avgifter for dette. Heldigvis har brukere muligheten til å laste ned skins fra Internett gratis.

Instruksjoner

• Velg et nettsted du vil laste ned din Motorola V8 skins. Alternativene inkluderer Mobile hjertet, mobil 9 eller Emobilez (se ressurser). Disse nettstedene inneholder gratis temaer til mobiltelefonen Motorola.

• Høyreklikk på huden av ditt valg, og velg hvor du vil lagre den på datamaskinen. For lettere tilgang, kan du lagre den på skrivebordet. Klikk "lagre" eller "Lagre som" Når fornøyd.

• Vent til skins å laste ned til datamaskinen. Finne dem i målet som du valgte å lagre dem. Dobbeltklikk på huden for å forhåndsvise hvordan utskriften på Motorola-telefonen.

• Koble den ene enden av USB-kabelen til telefonen og den andre i datamaskinen. Høyreklikk en av skinn og velg "Kopier". Klikk "Start", deretter "datamaskin" og velg din mobil SIM-kortet. Høyreklikk på mappen og velg "Lim inn".

• Koble USB-kabelen fra telefonen. Trykk "Innstillinger", "Temaer" og kontroller at din skins på telefonen. Velg temaet du ønsker og trykk "OK".

Tips og advarsler

  • Bruk disse nettstedene laste ned bakgrunnsbilder, ringetoner og spill gratis på din mobiltelefon også.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com