Hvordan legge til AUX-inngang til bilstereoen

December 11

Hvordan legge til AUX-inngang til bilstereoen

Mange mennesker har nå bærbare musikkspillere, som iPod. De kan holde timer med musikk, så de er flott for når du er på farten. Men hva om du ønsker å lytte til iPod eller andre lyd-spiller i bilen? Mange nye biler og de fleste ettermarkedet mottakere tilbyr auxiliary innganger du kan koble spilleren. Men hvis du har en eldre bil, kan du tror du er ute av lykken. Heldigvis, det er en vei å sammenlegge en inngang til nesten alle bilstereoen.

Instruksjoner

• Fjerne bilradioen får du tilgang til antennetilkoblingen på baksiden av radioen. Metoden for fjerne din radio og verktøyene du trenger for å gjøre det varierer mye fra bil til bil. Mange leverandører, for eksempel-crutchfield.com, gi instruksjoner bestemt til bilen med kjøp av en Aux input adapter (se ressurser).

• Koble nettledningen av stereo FM modulatoren til 12-volts strøm. En pålitelig måte å gjøre dette er å kle litt isolasjon fra slutten av ledningen og vikle den rundt slutten av en sikring i bilens sikring blokk, så sette sikringen. En sekundær metode er å trykke inn strømkontakten for bilradioen - se for gule ledningen leder i radio, bånd noen isolasjon fra den, Pakk nakne ledningen fra din FM-modulator på ledningen og vikle i elektriske tape.

• Koble jording av FM-modulator til noen bakken. Dette kan være en flekk av Bart metall på kroppen av bilen, eller du kan legge det svarte ledningen skal din fabrikken radio, som i trinn 2.

• Koble antennen ledelsen som var koblet til din radio i FM-modulator. Nå koble til antennekabelen leveres med FM-modulator mellom FM-modulator og radioantenne inngang.

• Sikre FM-modulator bak dashbordet. Bruk zip-bånd for å koble den til en brakett eller ledninger slik at det er ute av veien, på et sted bak dashbordet.

• Fest inndataene for modulator dashbordet eller konsollen sentralt. Innspill vil komme med monteringsutstyr - Velg en flekk som er ute av veien, men praktisk for overføring til inngangen.

• Operere FM-modulator instruerte produsenten gitt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com