VW Jetta bremser flytting

July 19

VW Jetta bremser flytting

Jetta bærer på tradisjon for fremragende sikkerhet ytelse av Volkswagen. VW innen sjangeren er konstruert for å overgå standarder fastsatt av Insurance Institute Highway Safety og National Highway Traffic Safety Administration. For å sikre at disse standardene opprettholdes, er riktig bruk og vedlikehold av oppbremsing systemet nødvendig. Du kan ha bremseklossene på din Jetta fjernet av bilmekaniker, eller du kan fjerne dem selv og spare kostnader for arbeidskraft.

Oppsett og sikkerhetsinstruksjoner.

Hvis du vil fjerne Volkswagen Jettas bremser, må en dekk jern, en løfte jack, vise-grep tang, dekk blokker, en 13-millimeter socket og en skralle.

Park Jetta i et område som vil gi en trygg plass å arbeide på begge sider av kjøretøyet. Dette området bør være relativt flatt og fra passerende trafikk. Sette overføring i "park" og delta på parkeringsbremsen. Plass dekk blokker bak bakre dekk å hindre din Volkswagen rullende.

Tilgang til bremseklossene

Løsne det lug vanskelige problemer på hjul med et dekk jern. Bruke vekten av kjøretøyet som hjelp til å løsner lug vanskelige problemer. .

Løfte bilen med løfte jack. Stedet jack står under rammen av Volkswagen. Sørg for at dekk er minst en tomme klart veibanen hviler over jack står.

Fjerne det lug vanskelige problemer helt og trekk hjulene av lug mutter bolter.

Calipers er midtstilt på rotorene. Nå rundt på baksiden av caliper finne caliper bolter. Bruk en 13-millimeter socket og ratchet fjerne begge caliper bolter. Trekk caliper fra rotoren. Bremseklossene skal knyttes til caliper av metall. Klippene Skyv på enten veggen av låsen åpner og lukker og kan skyves fra caliper for hånd. Hvis bremsene er rustne, spray klippene med smøremiddel eller WD-40 før skyve. Du kan bruke en flat verktøyet som en skrutrekker for å lirke klippene fra caliper hvis smøremidler er mislykket. Ikke bekymre deg om skade klipp eller Bremseklosser; de vil bli forkastet når de fjernes.

Åpne caliper stempelet til den nye pads. Skyvelære stempelet er en ring som stikker fra den indre veggen i tykkelse. Klem caliper mot veggen med en C-klemme eller bindestikka-grep tang. Nye pads har mer pads enn erstattet slitt pads; Derfor må caliper stempelet åpnes for å få plass. Når du presse stempelet, tvinger du bremsevæske fra låsen åpner og lukker. Du må returnere den til låsen åpner og lukker når brems utskifting er fullført ved å trykke gasspedalen gjentatte ganger.

Bruk en stålbørste rense eventuelle rust eller andre hindringer fra bremser før du installerer nye bremseklosser.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com