Hvordan du kobler en SSD

September 9

Hvordan du kobler en SSD

Solid state-harddisker, oftere referert til som SSD, utnytte fysisk minne sjetonger for å lagre data. Konvensjonelle harddisker benytter spinning magnetiske disker for å skrive, omskrive, og slette data, noe som gjør dem mer utsatt for fysiske skader og slitasje. Fordelen med en SSD er at det er ingen bevegelige deler som kan bli skadet og SSD disker bruker betydelig mindre strøm enn sine magnetisk disk drive kolleger. Installere en SSD er en relativt enkel prosess for både bærbare og stasjonære datamaskiner, og kan øke hastigheten og ytelsen av begge etter installasjon.

Instruksjoner

Installere en SSD i en bærbar PC

1 Slå laptop og ta ut batteriet.

2 Vend laptop på ryggen. Finn harddiskbåsen dekselet. På et flertall av bærbare datamaskiner er dette største rektangulære dekselet holdt nede av noen skruer. Skru laptop bay dekselet.

3 Koble den opprinnelige laptop harddisken fra den bærbare maskinens hovedkort ved å fjerne noen festeskruene holder hard montering buret på plass.

4 Trekke opp på harddisken buret ved hjelp av tappen koblet til metall harddisk buret og koble harddisken fra hovedkortets SATA docking port.

5 Fjerne den opprinnelige harddisken fra metallet bur. Mange av disse burene holder harddisken inni dem med to eller tre skruer. Fjern skruene og skyv den opprinnelige harddisken ut.

6 Skyv utskifting Solid State Drive i metall harddisk buret. Erstatte monteringsskruene i buret.

7 Skyv montering buret og SSD inn in stasjonsplassen nederst på hovedkortet. Kontroller at SSD'S SATA og makt porter riktig linje opp og sete fast til SATA og makt porter på den bærbare maskinens hovedkort.

8 Re-fest monteringsskruer for harddisk buret og erstatte harddiskbåsen dekselet. Erstatte bærbare maskinens batteri og systemet på å sikre den bærbare datamaskinen gjenkjenner den nye SSD i system-BIOS.

Installere en SSD i en stasjonær datamaskin

9 Slå på den stasjonære datamaskinen og koble den fra veggen.

10 Fjern de to tommel skruene som holder på venstre panel av datamaskindekslet. Satt i panelet til side og slå datamaskinen slik at hovedkortet og andre systemkomponenter vises.

11 Montere SSD i en av harddiskplassene. Hvis datamaskinen har en 3,5-tommers harddisk bukt, kan Skyv SSD direkte inn i bukta og fest den med fire monteringsskruer. Hvis datamaskinen ikke har en 3,5-tommers harddisk bukt, er det mulig at du må bruke den medfølgende 3,5" til 5,25-tommers Veggmonteringsbrakett og lysbilde/sikre SSD i alle gratis 5,25-tommers harddisk bay.

12 Koble SATA-datakabel til hakk porten på baksiden av SSD. Koble den andre enden av SATA-kabelen inn i en gratis SATA-port på datamaskinens hovedkort.

13 Koble strømkontakten SATA fra datamaskinens strømforsyning til baksiden av SSD.

14 Erstatte datamaskinens side panel og tommelen skruene. Koble datamaskinens strømledning og lade opp systemet. Kontroller systemets BIOS for å sikre at datamaskinen gjenkjenner nyinstallerte SSD.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com