Hva betyr det av en ren kjøring posten?

September 25

Hva betyr det av en ren kjøring posten?

Kjøreforhold poster består av de mest relevante dataene om en persons kjøring historie, som identifikasjonsinformasjon, ulykke historie og eventuelle resulterende retten overbevisning. De beste poster anses "ren."

Identifikasjon

I juridiske termer viser en ren kjøring posten ingen brudd, inkludert noe "mindre," som en trafikk billett.

Betraktninger

Bilforsikring selskaper vurdere vanligvis en kjøring posten ren når forsikret har hatt ingen krav, selv de som ikke er førerens feil.

Fordeler

Personer med ren kjøreforhold poster tilbys lavere forsikringspremier enn de med "merker" på plata. Noen arbeidsgivere, særlig de som er involvert i transport, kan ikke tolerere noe mindre enn en ren posten.

Tidsramme

I de fleste stater fjernes kjøreforhold poster automatisk etter et bestemt antall år. I California, for eksempel forsvinner et punkt eller to-punkts brudd for mindre overtredelser etter tre år. Alvorlige lovbrudd, som ikke viser opp for en DUI domstol utseende, bo på en post for 10 ti år.

Tips

Drivere med bare mindre brudd viser, for eksempel en trafikk billett, får vanligvis krenkelser fjernes fra posten deres ved å delta på en defensiv kjøring klasse.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com