Slik tilpasser du en 2002 Ford Ranger

September 30

Slik tilpasser du en 2002 Ford Ranger

Introdusert i 1982 som 1983 modell, var Ford Ranger tilgjengelig med både seks - og syv-fots senger. Det var tilgjengelig i firehjulstrekk, vanlig firesylindret, fire-sylindret diesel og V6 motorer. Flere alternativer er tilgjengelige for 2002 Ford Ranger. Interiør, eksteriør og ytelse egendefinerte alternativer er tilgjengelige. Egendefinerte møbeltrekk, tepper og lydanlegg er noen interiør alternativer. Egendefinerte eksosanlegg, dekker seng, seng liners og tåkelys er noen utvendig alternativer.

Instruksjoner

• Legge til en body kit. En body kit er en molding som festes til undersiden av ford Ranger og gir bilen en lav profil utseende, senking av bakkeklaring. Noen karosserisett har tåkelys innebygd for et mer tilpasset utseende. I mange tilfeller må molding males for å matche kroppen av lastebilen.

• Maling lastebilen. Paint er en god måte å legge til et tilpasset utseende på et kjøretøy. Det finnes en rekke farger fra neon til nøytrale. For en mer tilpasset utseende, har design malt på skikken maling jobb. For en overflate som ligner en fabrikk-finish, leie fagfolk til å male din lastebil.

• Legge til egendefinerte felger. Felger legge en umiddelbar endring i utseendet til et kjøretøy. Det er en rekke stiler og utførelser tilgjengelig for hver størrelse dekk på alle prisområdene. Profesjonell installasjon bør sikre at felger er riktig festet til hvert hjul.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com